Skriv ut

Skapa PDF

Ekslingan 7

helsingborg

Nu finns möjlighet att sitta strategiskt placerad med fina kontorsmöjligheter mitt i handelsområdet Väla Norra.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 654 - 654 m²
Tillträde: Snarast
Karta

Information

Beskrivning

Flexibelt kontor om 654 kvm med många möjligheter. Lokalen kan anpassas efter ny hyresgästs behov och önskemål. Kontoret har idag blandad planlösning med såväl konferens och mötesrum samt recpetion och öppen planlösning. I huset huserar idag även en revisionsbyrå, en sjukgymnast samt MIO möbler.

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Blandad planlösning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 654 654

Omgivning

Omgivning/natur

Väla Norra ligger strategiskt sett väldigt bra med närhet till såväl Helsingborgs centrum som till de större vägnätet med motorvägarna E20 och E4:an. Handelsområdet har ett brett utbud av såväl service, handel och upplevelser. Välaområdet lockar närmre 10 miljoner besökare varje år och området utvecklas och växer hela tiden.

Närservice

I väla park finns butiker som Willys, Jula och träningscentret Nordic Wellness.

Kommunikationer

Området trafikeras av flera stadsbussar samt regionbussen.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ekslingan 7
Sökhjälp