Sävedalen | Göteborg

Favorit Dela

Vallhamra torg 10A

Beskrivning

Nu erbjuds en öppen butikslokal på 48 kvm i det nybyggda kvarteret Vallhamra Torg i Sävedalen. Lokalen har grymt skyltläge och stort skyltfönster ut mot vägen. I lokalen finns pentry, förråd samt tillgänlighetsanpassad toalett. Takhöjden är på 2,7 m. Här finns goda parkeringsmöjligheter och busshållsplatsen ligger precis intill lokalen! In till centrala Göteborg tar det endast 14 minuter!
  • Total yta

    48 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

UGGLUM 1:141

Planlösning:

Öppen.


Omgivning

Omgivning/natur:

Söderut från torget och du befinner dig i Delsjöområdets naturreservat med sina oändliga kombinationer av stigar och träningscenter i Skatås, och en kort buss- eller biltur bort så har du all shopping du kan tänka dig på Allums Köpcentrum i Partille. I området finns också förskolor, skola, idrottshall och ishall.

Närservice:

I området finns Ica, apotek, pizzeria, frisör, fotvård samt godisbutik. Med butikslokaler på markplan och bostäder ovanpå skapas här en levande stadsmiljö där du kan ta en fika lika spontant på torget som på din balkong. Kvarteret är helt nybyggt och här finns ca 250 nybyggda bostäder. För att göra det mer inbjudande för besökare har man öppnat upp torget mot Ugglumsleden och sett till att det finns nya gång- och cykelbanor, träd och planteringar.

Kommunikationer:

Busshållplatsen Vallhamra Torg ligger 10 meter från lokalen och tar dig in till centrala Göteborg på 14 minuter. Till Partille Centrum tar det endast 12 minuter. Säve­dalen kryllar dessutom av fina cykelmiljöer och längs med Ugglumsleden, direkt utanför torget, har man precis anlagt en helt ny cykelbana.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Vallhamra torg 10A

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör