Skriv ut

Skapa PDF

Vallhamra torg 10A, Sävedalen

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 48 - 48 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en öppen butikslokal på 48 kvm i det nybyggda kvarteret Vallhamra Torg i Sävedalen. Lokalen har grymt skyltläge och stort skyltfönster ut mot vägen. I lokalen finns pentry, förråd samt tillgänlighetsanpassad toalett. Takhöjden är på 2,7 m. Här finns goda parkeringsmöjligheter och busshållsplatsen ligger precis intill lokalen! In till centrala Göteborg tar det endast 14 minuter!

Utförande

Planlösning

Öppen.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 48 48

Omgivning

Omgivning/natur

Söderut från torget och du befinner dig i Delsjöområdets naturreservat med sina oändliga kombinationer av stigar och träningscenter i Skatås, och en kort buss- eller biltur bort så har du all shopping du kan tänka dig på Allums Köpcentrum i Partille. I området finns också förskolor, skola, idrottshall och ishall.

Närservice

I området finns Ica, apotek, pizzeria, frisör, fotvård samt godisbutik. Med butikslokaler på markplan och bostäder ovanpå skapas här en levande stadsmiljö där du kan ta en fika lika spontant på torget som på din balkong. Kvarteret är helt nybyggt och här finns ca 250 nybyggda bostäder. För att göra det mer inbjudande för besökare har man öppnat upp torget mot Ugglumsleden och sett till att det finns nya gång- och cykelbanor, träd och planteringar.

Kommunikationer

Busshållplatsen Vallhamra Torg ligger 10 meter från lokalen och tar dig in till centrala Göteborg på 14 minuter. Till Partille Centrum tar det endast 12 minuter. Säve­dalen kryllar dessutom av fina cykelmiljöer och längs med Ugglumsleden, direkt utanför torget, har man precis anlagt en helt ny cykelbana.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Vallhamra torg 10A
Sökhjälp