Skriv ut

Skapa PDF

Ekslingan 10

helsingborg

I expansiva Väla med sitt strategiska läge finns nu möjlighet att hyra ett trevligt kontor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 245 - 245 m²
Karta

Information

Beskrivning

Trevlig kontorsfastighet där det nu finns möjlighet att hyra ett välplanerat kontor om ca 245 kvm. Kontoret består idag av fyra kontorsrum och ett större rum med öppen planlösning. Här finns även ett kök med matplats. Det finns planer på att renovera och modernisera fasaden. Här sitter du i bra välplanerade lokaler med parkeringsmöjligheter utanför huset. Lätt att ta sig såväl in mot stan som ut till de större vägnätet.

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Blandad planlösning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 245 245

Omgivning

Omgivning/natur

Väla Norra är ett område som växt sig stark senaste åren. Här hittar du allt från stora handelskedjor såsom Mio, Harald Nyborg, Royal Design och Stadium Outlet till Leos Lekland, Smådjursklinik och kontorsföretag som Baker Tilly och Resurs Bank. Ett stenkast bort ligger Väla Centrum med all sin handel, restaurangutbud och service.

Närservice

All tänkbar service och handel i området Väla.

Kommunikationer

Bra läge i Väla Norra. Hit tar du dig enkelt och smidigt med bil och du är snabbt ute på E20 och E4:an. Stadsbussar och regionbussen trafikerar området.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ekslingan 10
Sökhjälp