Skriv ut

Skapa PDF

Ekslingan 4

helsingborg

Välskött fastighet med perfekt läge i Väla Norra. Flexibla kontorslokaler som kan passa flera olika typer av branscher.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 615 - 615 m²
Karta

Information

Beskrivning

I denna trevliga fastighet finns möjlighet att hyra 1 eller 2 kontorsplan. Entréplan är på ca 371 kvm och ovanvåning 243 kvm. Entrén är ljus och inbjudande och här finns ytor som även kan fungera som matsal/lounge/showroom. Finns möjlighet att anpassa lokalen till ny hyresgäst. Det går att hyra hela ytan på ca 615 kvm. Hiss finns. Parkeringsmöjligheter precis utanför fastigheten. Härifrån tar du dig enkelt med bil ut på motorvägen, både E20 och E4:an. Det är också ett stenkast in mot stan.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 615 615

Omgivning

Omgivning/natur

Väla Norra är ett område som växt sig stark senaste åren. Här hittar du allt från stora handelskedjor såsom Mio, Royal Design och Stadium Outlet till Leos Lekland, Smådjursklinik och kontorsföretag som Baker Tilly och Resurs Bank. Ett stenkast bort ligger Väla Centrum med all sin handel, restaurangutbud och service.

Närservice

All tänkbar service och handel inom området Väla. Inne på Väla har du även gott om restauranger.

Kommunikationer

Hit tar du dig enkelt med såväl bil som buss. Nära avfarten till motorvägen. Flera busslinjer trafikerar området, såväl stadsbuss som regionbussar.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ekslingan 4
Sökhjälp