Lokal 1 och 2
Lokal 1
Lokal 1

Brämaregården | Göteborg

Favorit Dela

Herkulesgatan 13

Beskrivning

Butik, café, showroom eller kontor? Nu erbjuds en lokal på 73 kvm i Kvillestaden, på Hisingen. För den som vill ha mycket av allt, finns knappast något bättre läge än centrala Hisingen. Här ligger hela stadens nöjesliv, kultur, shopping och gatuliv praktiskt taget framför dina fötter! Lokalen har öppen planlösning och stora skyltfönster ut mot Herkulesgatan I lokalerna finns pentry, förråd samt en tillgänglighetsanpassad toalett. Lokalerna kan användas som butik, kontor eller showroom. Möjligheterna här är många! Lokal 1 (Herkulesgatan 15) är dessutom lämpad för caféverksamhet.
  • Total yta

    73 m2


Utförande

Byggår:

2018

Planlösning:

Öppen planlösning.


Omgivning

Omgivning/natur:

Kvillestaden ligger bra till på alla tänkbara sätt. Det är gångavstånd till dagis, skolor, service och butiker i Kvillestaden. Här har man också gångavstånd till shopping i Brunnsparken och mysiga caféer och småskalig handel på Kvilletorget. Redan 2021 räknar man med att bygga om Backaplan, Frihamnen, Ringön och Lindholmen - hit ska 7000 nya bostäder och hela centrum kommer flytta närmre Hisingen. Linbanan kommer också byggas vilket gör att dessa kvarter får en mycket central roll! Här finns närhet till grönområde och Keillers Park och Göteborgs högsta utkiksplats Ramberget.

Närservice:

I området finns all tänkbar service och kommunikation - i området finns flertalet caféer och restauranger, gym, livsmedelsbutiker, apotek och förskola. I närheten ligger också Kville Saluhall, Lundbybadet, Lundby Närsjukhus samt Frihamnen med Jubileumspark med offentlig bastu och pool. Ett stenkast bort ligger också Hjalmar Brantingsplatsen och Backaplan med över 120 butiker, caféer och restauranger.

Kommunikationer:

Hjalmar Brantingsplatsen ligger bara ett stenkast bort och är knutpunkt för 35 busslinjer och tre spårvagnslinjer. Restid till Nordstan är 4 minuter. Dessutom finns också busshållplatsen Madängsgatan som endast ligger 200 meter bort. Bilpoolen Sunfleet finns i området.


Övrig information

Övrigt:

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Herkulesgatan 13

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 69 länder och har över 12 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Real Estate Management Services och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör