Skriv ut

Skapa PDF

Herkulesgatan 13, Brämaregården

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 73 - 73 m²
Karta

Information

Beskrivning

Butik, café, showroom eller kontor? Nu erbjuds en lokal på 73 kvm i Kvillestaden, på Hisingen. För den som vill ha mycket av allt, finns knappast något bättre läge än centrala Hisingen. Här ligger hela stadens nöjesliv, kultur, shopping och gatuliv praktiskt taget framför dina fötter! Lokalen har öppen planlösning och stora skyltfönster ut mot Herkulesgatan I lokalerna finns pentry, förråd samt en tillgänglighetsanpassad toalett. Lokalerna kan användas som butik, kontor eller showroom. Möjligheterna här är många! Lokal 1 (Herkulesgatan 15) är dessutom lämpad för caféverksamhet.

Utförande

Byggår

2018

Planlösning

Öppen planlösning.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 73 73

Omgivning

Omgivning/natur

Kvillestaden ligger bra till på alla tänkbara sätt. Det är gångavstånd till dagis, skolor, service och butiker i Kvillestaden. Här har man också gångavstånd till shopping i Brunnsparken och mysiga caféer och småskalig handel på Kvilletorget. Redan 2021 räknar man med att bygga om Backaplan, Frihamnen, Ringön och Lindholmen - hit ska 7000 nya bostäder och hela centrum kommer flytta närmre Hisingen. Linbanan kommer också byggas vilket gör att dessa kvarter får en mycket central roll! Här finns närhet till grönområde och Keillers Park och Göteborgs högsta utkiksplats Ramberget.

Närservice

I området finns all tänkbar service och kommunikation - i området finns flertalet caféer och restauranger, gym, livsmedelsbutiker, apotek och förskola. I närheten ligger också Kville Saluhall, Lundbybadet, Lundby Närsjukhus samt Frihamnen med Jubileumspark med offentlig bastu och pool. Ett stenkast bort ligger också Hjalmar Brantingsplatsen och Backaplan med över 120 butiker, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Hjalmar Brantingsplatsen ligger bara ett stenkast bort och är knutpunkt för 35 busslinjer och tre spårvagnslinjer. Restid till Nordstan är 4 minuter. Dessutom finns också busshållplatsen Madängsgatan som endast ligger 200 meter bort. Bilpoolen Sunfleet finns i området.

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Herkulesgatan 13
Sökhjälp