Skriv ut

Skapa PDF

Neongatan 4 B

mölndal

Fräsch kontorslokal i Åbro.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 435 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljusa rymliga kontorsrum med glaspartier. Hiss finns i fastigheten.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 435

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Åbro industriområde i Mölndal. Åbro industriområde ligger längs med Söderleden och E6/E20, vilket innebär både god tillgänglighet och bra exponering. Närheten till R40 gör det enkelt att ta sig till Landvetter Flygplats. Tillväxten i Åbro är god och här byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Som exempel har Castellum Väst under 2017/2018 uppfört tre nya fastigheter till våra hyresgäster Exertis, Porsche och Ahlsell.

Närservice

Flera lunchrestauranger finns i området och nära till grönområden. Mölndal - möllornas stad - är en gammal kulturbygd med många unika miljöer så som Gunnebo Slott och trädgårdar och Kvarnbyn Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Området trafikeras väl av allmänna kommunikationer och har fina gång-och cykelbanor. Åbro ligger en kort biltur från Mölndals innerstad och Högsbo/Sisjön där all tänkbar service finns att tillgå, så som restauranger, mataffärer, butiker, apotek, bank, systembolaget. Busslinje 758 och Lila express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal Resecentrum, Frölunda Torg och Lindome.

Övrig information

Övrigt

Byggnaden är en kontors-, industri- och lagerbyggnad med lager- och verkstadsutrymmen på bottenplan samt kontor i fyra plan.

Neongatan 4 B
Sökhjälp