Jönköping

Favorit Dela

Industrigatan 7

Logistik fastighet med skylt läge mot E4 om ca 20.000 kvm. Ligger på Solåsen/Ljungarum. Bra kontor och personalutrymmen. Goda parkeringsmöjligheter.

Beskrivning

Industrigatan 7 Stor logistikfastighet med gott om portar och lastbryggor. Fina kontor och personalutrymmen. Goda parkeringsmöjligheter.Uppvärmning med fjärrvärme Ytan är fördelad enligt följande: Kontor 350 kvm, Industri/Verkstad 200 kvm, Lager/Logistik 20 000 kvm.
  • Total yta

    20600 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 2 000 20 600

Utförande

Fastighetsbeteckning:

ÄDELMETALLEN 1


Omgivning

Omgivning/natur:

Område med flertalet logistikfastigheter och industri. Företag i närheten är Schenker, DHL, Bring, Dachser, ITAB, Fläkt Woods.

Närservice:

Restauranger och köpcenter finns i närheten.

Kommunikationer:

Goda kommunikationer med buss och bil.


Övrig information

Övrigt:

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Erik Wallin

Uthyrning

Erik Wallin

Erik.Wallin@colliers.com

+46 VISA NR +46 31 743 00 97

+46 VISA NR +46 76 611 59 00

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Industrigatan 7

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör