Kungälv

Favorit Dela

Filaregatan 17-19

Industri- och lagerbyggnad 7500 kvm i Kungälv.

Beskrivning

Lager byggnad uthyres om cirka 7500 kvm. Fastigheten är uppförd 1974 som en industri- och lagerbyggnad. Takhöjden är 5,5 meter under balk och ytorna är delvis sprinklade. Lagerlokalen är uppdelad i tre brandsäkrade sektioner. Stora delar av Fastigheten är inhägnade.
  • Total yta

    7500 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 1 500 7 500

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Försäljaren 9

Byggår:

1974


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger nära centrum och är belägen strax nordöst om Kungälvs centrum på Ängegärde industriområde. I området finns cirka 120 företag.

Närservice:

Närheten till centrum innebär närhet till flera restauranger, livsmedelsbutiker och annan service.

Kommunikationer:

Goda kommunikationsmöjligheter med cirka två kilometer till E6:an samt till Kungälvs centrum. Från Fastigheten är det cirka 23 kilometer till Göteborgs centrum.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Erik Wallin

Uthyrare

Erik Wallin

Erik.Wallin@colliers.com

+46 VISA NR +46 31 743 00 97

+46 VISA NR +46 76 611 59 00

Rozana Yevno

Uthyrningschef

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Filaregatan 17-19

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör