Skriv ut

Skapa PDF

Börjegatan 56, Luthagen

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: Avgift: 12 014 kr/månad. Det ingår värme. Moms utgår ej.
Storlek: 175 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att köpa en toppmodern bostadsrättslokal med genomgående ljusa fräscha ytskikt med både öppna ytor och avskilda rum. Lokalen har 175 kvm i markplan och 75 kvm i källarplan och ligger i Luthagen med närhet till bra service och goda kommunikationer. Avgift: 12 014 kr/månad Pris: 2 950 000 kronor eller enligt överenskommelse.

Utförande

Planlösning

Gatuplan om 175 kvm är ett modernt nyrenoverat kontor med betonggolv och målade väggar. Det är en öppen kontorsyta med pentry, ett separat konferensrum med textilmatta, ett separat kontor, kopieringsrum samt ett lager som kan nyttjas som ytterligare ett kontorsrum om behovet finns. Källarplanet om 75 kvm har två rum, toalett, städutrymme och en förrådsyta.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 175

Ekonomi

Hyra

Avgift: 12 014 kr/månad. Det ingår värme. Moms utgår ej.

Omgivning

Omgivning/natur

Luthagen är ett område i nordvästra delarna av Uppsala. Runt Ringgatan och Mimmi Ekholms plats finns både livsmedelsbutiker, café, restauranger och apotek. Strax intill ligger Börjetulls industriområde samt ytterligare norrut industriområdet Librobäck.

Företag i närheten

Närhet till mycket bra service vid Mimmi Ekholms plats och Ringgatan samt nära till Uppsalas stadskärna.

Kommunikationer

Härifrån finns det goda kommunikationer med buss samt nära till påfarterna som leder till det större motorvägarna kring Uppsala.

Dokument

Börjegatan 56
Sökhjälp