Skriv ut

Skapa PDF

Hornsgatan 174, Hornstull

stockholm

Välkommen till en ljus kontorslokal mitt i hjärtat av Hornstull!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 427 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en ljus kontorslokal mitt i hjärtat av Hornstull. Lokalen på Hornsgatan 174 har stora ljusa fönster ut mot Långholmsgatan som skapar en trivsam arbetsmiljö för dig som arbetar här. Planlösningen är en kombination av öppet landskap, ett större konferens/utbildningsrum, några konferens- samt mindre samtalsrum. Hissen har direktanslutning in i lokalen. Härifrån har du gångavstånd till flera alternativa kommunikationer och all tänkbar service finns i närheten.

Planlösning

Utförande

Byggår

1958

Renoveringsår

2009

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 427

Omgivning

Omgivning/natur

Hornstull är en levande mötesplats som du vill vistas i över dygnet. Här finns allt som du brukar hitta i ett vanligt centrum. Förutom butiker har Hornstull en av världens bästa barer och några av Stockholms bästa restauranger. Bergsunds strand lockar med ett folkliv som är extra livligt under helgerna då det ofta är marknader. Du har Tantolunden och det vackra promenadstråket runt Årstaviken strax intill. Såvida du inte hellre väljer turen runt Långholmen och Reimersholme. Som en före detta knutpunkt för spårvagnar och bussar erbjuder Hornstull bra kommunikationer i alla riktningar. Våra båda fastigheter har till och med var sin T-baneuppgång. Via Västerbron når du Marieberg, Smedsuddsbadet och Norr Mälarstrand, men vem behöver egentligen gå över ån efter vatten, när Hornstull bjuder på allt man behöver, när man behöver det.

Kommunikationer

Centralstationen når du på 9 minuter med tunnelbanan. Många busslinjer, däribland 4:an, trafikerar Hornstull som är ett välutvecklat kommunikationsnav. Även flygbussen kan du bekvämt kliva på precis invid fastigheten och åka direkt till Arlanda. Påfarten till E4:an är väldigt nära.

Dokument

Hornsgatan 174
Sökhjälp