Skriv ut

Skapa PDF

Östra Hamngatan 18, Nordstan

göteborg

Nu erbjuds en lokal för caféverksamhet på 306 kvm. Lokalen kommer att ett riktigt guldläge och vara placerad i anslutning till Åhléns City i Nordstan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt
Storlek: 306 - 306 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en lokal för caféverksamhet på 306 kvm. Lokalen kommer att ett riktigt guldläge och vara placerad i anslutning till Åhléns City i Nordstan. Lokalen har två egna entréer ut mot Östra Hamngatan och Spannmålsgatan. Planlösningen är öppen och flexibel och här finns dessutom god möjlighet till uteservering. Lokalens skick: • Rå lokal = färdiga personalytor med wc, golv avjämnat, väggar spacklade, el framdraget • Lokalen kommer att levereras med WC (1 st WC + 2 st HWC) • Golvet flytspacklat • V/A till anslutningspunkt • Sprinklers • Entrédörrar (befintliga byts ut) • Taket i befintligt skick (dvs utan undertak) • Ventilation befintligt. OBS! Det är ej möjligt att installera imkanal. Därför tillåts ej stekning eller liknande utan endast caféverksamhet är möjlig i lokalen.

Utförande

Byggår

2018

Renoveringsår

2018

Våningsplan

1

Planlösning

Öppen och flexibel.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 306 306

Omgivning

Omgivning/natur

I området finns mycket shopping och handel men även mycket kontor och bostäder. Nordstan är en arbetsplats för ca 6000 personer och detta är ett område som hela tiden utvecklas och förbättras.

Närservice

Här finns all service ni kan tänka er - Nordstan har en butiks- och restaurangyta på 70 000 m². Nordstan är dessutom Sveriges största shoppingcenter sett till omsättning och antalet besökare. Under 2015 besöktes centret av 35 miljoner personer och hade en total omsättning på 4,2 miljarder kronor.

Kommunikationer

Precis i anslutning till lokalen finns buss- och spårvagnshållplatsen Lilla Bommen. Dessutom finns hållplatsen Nordstan och Centralstationen på andra sidan där spårvagn, buss, tåg, expressbuss samt flygbuss avgår ifrån. Perfekt läge för pendlaren!

Övrig information

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Östra Hamngatan 18
Sökhjälp