Ulvsunda
| Bromma

Favorit Dela

Ulvsundavägen 176

Nytt kontorsläge – bli granne med Bromma flygplats och resten av Sverige.

  • Kategori:

    Butik, Kontor

  • Storlek:

    50 - 30 300 m²

  • Hyra:
Med ett enastående läge i Bromma Blocks intill flygplatsen utvecklar vi nu Hangar 5, ett helt nytt kvarter med smarta och attraktiva kontorslokaler, long-stay hotell och handel. I området finns redan all tänkbar shopping samt restauranger och kaféer. Här tillför vi flexibla och smarta kontorslokaler samtidigt som Ica etablerar en ny Maxi-butik i vår byggnad. I kvarteret byggs även ett long-stay hotell med ca 180 rum tillsammans med BIZ Apartments. Här kommer det även att finnas tillgång till inspirerande och gemensamma ytor för co-working, träningsanläggning samt övrig service. Handel finns redan etablerad i området. Bromma Blocks kommer att bli en dynamisk knutpunkt med tvärbanan som får en egen hållplats i direkt anslutning till kvarterets entréer. Här finns en direkt närhet till flygplatsen för anställda och besökare som kommer ifrån andra delar av landet. Vi tillför även nya parkeringsplatser i garage och utomhusparkering. Att ta sig hit med cykel kommer att bli en självklarhet och här ges tillgång till cykelparkeringar både inomhus och utomhus. Med den omedelbara närheten till flygplatsen, nya tvärbanestationer och Stockholms huvudleder kommer detta nya kontorsområde att erbjuda utmärkta kommunikationer. Företag med anställda och besökare ifrån andra delar av Sverige ges här möjligheten att spara tid – här kan du både arbeta och uträtta dina ärenden samtidigt som du lätt kan pendla till andra delar av Sverige. Du kan arbeta i Bromma men bo någon helt annanstans. Som hyresgäst väljer ni själva hur stora ytor ni vill ta i anspråk och ni ges möjlighet att påverka utformningen av ert nya kontor. Flera av kontoren har generösa terrasser och erbjuder ett skyltläge ut mot Ulvsundavägen.
  • Total yta

    30300 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 300 30 000
Butik 50 300

Service och bekvämligheter


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Tvärbana, Ulvsundavägen

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Granne med Bromma flygplats och Bromma Blocks

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering och garage tillgängligt

Närservice:

80 butiker och restauranger i Bromma Blocks precis intill. Sats träningscenter, restaurang och kafé i samma byggnad. Hotell, konferens och co-working i kvarteret. ICA Maxi i bottenplan.

Kommunikationer:

Tvärbana i direkt anslutning till kontoret, öppnar dec 2021

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge mot Ulvsundavägen, Flygplatsinfarten och Bromma Blocks

Vägbeskrivning:

Hangar 5 ligger i korsningen Ulvsundavägen, Flygplatsinfarten och Bromma Blocks i hjärtat av Brommastaden.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Catarina Selin

Catarina Selin

catarina.selin@ncc.se

073- VISA NR 073-7174603

Annika Eriksson

Annika Eriksson

annika.eriksson@ncc.se

0702 VISA NR 0702-051664

Marknadsförs av NCC Property Development AB
Herrjärva torg 4
17067 SOLNA
ncc.se
Ulvsundavägen 176

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup ¬förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

Fler annonser från denna annonsör