Växjö

Favorit Dela

Västergatan 7

Nyproduktion med bästa Cityläge!

Beskrivning

Förädlingen av Kvarter Tullen som ligger i hörnet Storgatan/Västergatan står nu klar. Här skapar vi nya moderna arbetsplatser och gårdsbyggnaden består av fyra våningsplan. Tillsammans utformar vi en lokal som stöder era verksamhetsmål och arbetssätt, vilket ger bästa förutsättningar för ert företag att växa och utvecklas. Våra nya lokaler byggs med fokus på människan och passar lika bra för det stora företaget eller den mindre entreprenören. I huset finner man spännande företag i olika branscher som kännetecknas av kvalitet, framåtanda och stabilitet, här blir man t.e.x granne med Griffel, Readly och Skandia. Till vår hjälp har vi spetskompetens i form av arkitekter och inredare som hjälper oss i processen med att utveckla ditt nya kontor. Vissa av interiörbilderna är från Castellums befintliga hyresgäster och exempel på hur inredning kan anpassas helt enligt önskemål.
  • Total yta

    160 m2


Utförande

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

I Växjö city verkar man mitt i stadens puls med restauranger, caféer, affärer och kulturställen precis utanför dörren. Här har vi på Castellum ett flertal fastigheter i varierande storlek och profilering, allt från våra vackra sekelskifteshus i kvarter Gripen till vårt moderna World Trade Center precis vid stationsområdet. På Storgatan och Kungsgatan finns en mängd butiker och förrättningar och här har vi trevliga lokaler med härligt ljusinsläpp. I kvarter Tullen på Storgatan/Västergatan förädlar vi vår centralt belägna fastighet och bygger en ny gårdsbyggnad med moderna arbetsplatser och kreativa lokaler. Växjö är känt för sitt breda utbud och förutom biografer, konserthus, konsthall, museer och stort bibliotek är man nära naturen. Linnéparken och Strandbjörket är stadens gröna oas och ligger vid vackra Växjösjön.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Dokument

Kontaktuppgifter

Jenny Engqvist

Jenny Engqvist

Jenny.Engqvist@castellum.se

+464 VISA NR +46470727738

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Västergatan 7

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör