Centrum | Göteborg

Favorit Dela

Postgatan 8A

Ett unikt tillfälle! På en historisk adress i kärnan av det gamla Göteborg har vi en speciell kontorslokal för er.

Beskrivning

I Västra Nordstan mitt i Göteborgs historiska hjärta ligger Kronhuset & Kronhusbodarna. Här hittar du lokala hantverkare, historiska verksamheter, café och Gothenburg Wind Orchestra. Till den lediga lokalen i Kronhusbodarna söker vi en hyresgäst med kontorsverksamhet och som har intresse och förståelse för områdets kulturhistoriska värden. Som en del av Göteborgs 400-årsjubileum har Higab inlett ett omfattande utvecklingsarbete av stadsdelen Västra Nordstan utifrån ledorden hållbarhet, innovation och tradition. Målsättningen är en levande och trygg stadsdel där verksamheternas inriktning och utbud ska präglas av ett hållbarhetstänk och på så sätt vara en kontrast och ett komplement till utbudet i köpcentret i Östra Nordstan. Känner ni att er verksamhet stämmer in i profileringen av Västra Nordstan? Hör då gärna av dig till oss!
  • Total yta

    329 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nordstaden 702:32

Byggår:

1755

Våningsplan:

2

Planlösning:

Lokalen ligger på andra våningen och har utsikt mot Kronhusgården. Det finns konferensrum, 9 kontorsrum med upp till 14 kontorsplatser och pentry. Huset saknar hiss. Utrymmet är sammanlagt 329 kvm.


Omgivning

Omgivning/natur:

Kronhuset & Kronhusbodarna ligger mitt i Västra Nordstan, området där Göteborg grundades. Platsen är omgiven av Stora Hamnkanalen, Nordstan, Lilla Bommen och Packhusplatsen.

Närservice:

Det finns flera restauranger och caféer i Västra Nordstan. På kort promenadavstånd ligger köpcentret Nordstan och centrala gatustråk med butiker och restauranger.

Kommunikationer:

Ett stenkast från Kronhuset & Kronhusbodarna ligger knutpunkten Brunnsparken och Göteborgs centralstation. Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns parkeringsmöjligheter i närliggande köpcentret Nordstan.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Länkar

Kontaktuppgifter

Martin Borgman

Fastighetsförvaltare

Martin Borgman

martin.borgman@higab.se

031- VISA NR 031-368 53 82

Marknadsförs av Higab
higab.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Postgatan 8A

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Fler annonser från denna annonsör