Skriv ut

Skapa PDF

Postgatan 8 A, Centrum

göteborg

Ett unikt tillfälle! På en historisk adress i kärnan av det gamla Göteborg har vi en speciell kontorslokal för er.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 329 m²
Tillträde: Ledig från januari 2019
Karta

Information

Beskrivning

I Västra Nordstan mitt i Göteborgs historiska hjärta ligger Kronhuset & Kronhusbodarna. Här hittar du lokala hantverkare, historiska verksamheter, café och Gothenburg Wind Orchestra. Till den lediga lokalen i Kronhusbodarna söker vi en hyresgäst med kontorsverksamhet och som har intresse och förståelse för områdets kulturhistoriska värden. Som en del av Göteborgs 400-årsjubileum har Higab inlett ett omfattande utvecklingsarbete av stadsdelen Västra Nordstan utifrån ledorden hållbarhet, innovation och tradition. Målsättningen är en levande och trygg stadsdel där verksamheternas inriktning och utbud ska präglas av ett hållbarhetstänk och på så sätt vara en kontrast och ett komplement till utbudet i köpcentret i Östra Nordstan. Känner ni att er verksamhet stämmer in i profileringen av Västra Nordstan? Hör då gärna av dig till oss!

Planlösning

Utförande

Byggår

1755

Våningsplan

2

Planlösning

Lokalen ligger på andra våningen och har utsikt mot Kronhusgården. Det finns konferensrum, 9 kontorsrum med upp till 14 kontorsplatser och pentry. Huset saknar hiss. Utrymmet är sammanlagt 329 kvm.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 329

Omgivning

Omgivning/natur

Kronhuset & Kronhusbodarna ligger mitt i Västra Nordstan, området där Göteborg grundades. Platsen är omgiven av Stora Hamnkanalen, Nordstan, Lilla Bommen och Packhusplatsen.

Närservice

Det finns flera restauranger och caféer i Västra Nordstan. På kort promenadavstånd ligger köpcentret Nordstan och centrala gatustråk med butiker och restauranger.

Kommunikationer

Ett stenkast från Kronhuset & Kronhusbodarna ligger knutpunkten Brunnsparken och Göteborgs centralstation. Det går också bra att ta sig med bil till platsen och det finns parkeringsmöjligheter i närliggande köpcentret Nordstan.

Länkar

Postgatan 8 A
Sökhjälp