Skriv ut

Skapa PDF

Almas allé 9, Ultuna

uppsala

Charmigt kontorshus mitt på campus med modern lokal om ca 130 m² på plan 2 för dig som vill bli en del av innovationskulturen i Green Innovation Park.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 1 750 kr/m²/år. Avgift för medlemskap i Green Innovation park tillkommer och anpassas efter kunden.
Storlek: 130 - 130 m²
Tillträde: enl. ök.
Karta

Information

Beskrivning

Tänk dig en plats där du kan utveckla dina idéer och knyta kontakter med andra som också vill samverka och bidra till en hållbar framtid. En plats där människor, akademi och näringsliv drar nytta av varandra och blir ännu mer framgångsrika. Välkommen till Green Innovation Park! Som medlem i Green Innovation Park blir du en del av vår innovationskultur med forskare, studenter, företag och entreprenörer. Här finns något som passar alla. De olika medlemserbjudandena ser du här: https://www.greeninnovationpark.se/bli-medlem/ Green Innovation Park ligger på SLU:s campusområden i Uppsala och Alnarp. Vi attraherar nyfikna människor och erbjuder en innovationskultur där människor och företag förväntas skapa innovationer för en hållbar framtid. Med ena benet i akademin och det andra i företagsvärlden vill vi skapa de bästa förutsättningarna för olika kompetenser att mötas och stimulera varandra till nya upptäckter och samarbeten. Green Innovation Park är en gemensam satsning mellan Sveriges lantbruksuniversitet och fastighetsbolaget Akademiska Hus med stöd från Region Uppsala, Uppsala kommun, Lomma kommun och Europeiska Unionen.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Här finns möjlighet att hyra ett modernt kontor i ett hus med gammal charm, beläget mitt på campus intill kunskapsträdgården. Lokalen är belägen på plan 2 och har en rumsindelad planlösning med en egen balkong, pentry och toalett. Upprustning av lokalen kommer att ske med genomgående nya ytskikt och klimatkyla. Entrén delas med en annan hyresgäst i bottenplanet.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 130 130

Ekonomi

Hyra

1 750 kr/m²/år. Avgift för medlemskap i Green Innovation park tillkommer och anpassas efter kunden.

Omgivning

Omgivning/natur

Hela campus Ultuna omges av en fantastisk naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till åriket, perfekt för rekreation. 2018 tilldelades Ultuna för andra året i rad den prestigefulla Gren Flag Award för de vackra utemiljöerna och förvaltningen av densamma.

Företag i närheten

Idag finns ett 60-tal företag i området och fler är på väg. Här samlas företag, forskare och entusiastiska entreprenörer som verkar för en hållbar framtid. Områdets största aktör är SLU (Sveriges lantbruksuniversitet)med ca 1000 forskare och 2000 studenter. I universitetets toppmoderna forsknings- och undervisningslokaler kan du bland annat träffa världsledande agronomer, veterinärer, landskapsarkitekter och ekonomer. En annan stor aktör i området är SVA (Statens veterinärmedicinska anstalt).

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns att hyra i området.

Närservice

På området finns gott om service såsom restaurang, caféer, foodtrucks, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc. Det pågår en omfattande utbyggnad av bostäder i området.

Kommunikationer

Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se. En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna. På ca 10 minuter tar du dig med bil från de centrala delarna av Uppsala.

Länkar

Almas allé 9
Sökhjälp