Askim Verkstadsväg 14 - Kontor
Askim Verkstadsväg 14 - Kontor
Askim Verkstadsväg 14 - Kontor
Askim Verkstadsväg 14 - Kontor
Askim Verkstadsväg 14 - Kontor
Askim Verkstadsväg 14 - Kontor
Askim Verkstadsväg 14 - Kontor

ASKIM

Favorit Dela

Askim Verkstadsväg 14

Ljus luftig lokal med öppen planlösning.

Beskrivning

Perfekta lokalen med det bästa läget i Sisjön i direkt närhet till Coop. Fint ljusinsläpp med fräsch moderna ytskick. Stora delar av lokalen har en tilltagen takhöjd vilket ger en härlig känsla av rymd. I dag är planlösningen helt öppen men det finns möjlighet att anpassa lokalen med exempelvis separata kontorsrum. Lokalen ligger på 2:a våningen. Här finns pentry samt duschar och toaletter. Runt fastigheten finns p-platser som du som hyresgäst till oss får nyttja utan kostnad.
  • Total yta

    170 m2


Utförande

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Sisjö ligger direkt söder om Söderleden och drygt två kilometer sydost om Frölunda torg samt fyra kilometer sydväst om Mölndals centrum. Området var under 1970-talet mer ett industriområde men har sedan 2000-talet fått en markant mer handelsinriktning än tidigare. Stora infrastruktursatsningar har gjorts för anpassning mot de bilburna kunderna till de stora handelsaktörerna så som etablerat sig på området. Område är omtyckt även av traditionella verksamheter som har lager/kontor och industribehov och som vill ligga lättillgängligt för sin kunder och personal. Här finns ett gott utbud av service, friskvård och lunchrestauranger. Inom företagsområdet Högsbo-Sisjön finns mer än 1 700 företag i fler än 200 branscher. Här arbetar dagligen fler än 30 000 personer. Eftersom området är expansivt och hela tiden förändrar sig så blir de exakta siffrorna fort inaktuella så siffrorna är ungefärliga. Företagsområdet är Nordens största med en yta på 3.070.000 m2. Bara några få kilometrar från Sisjön ligger naturreservatet Sandsjöbacka med naturstigar, vandringsleder, eldplatser mm. Sisjöns golfklubb finns också i området i direkt närhet till Söderleden. Besök gärna området Högsbo-Sisjöns företagarförening: http://hsff.nu/

Kommunikationer:

Bra allmänn kommunikation tex. buss 83.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är belägen i Sisjöns industriområde som ligger i västra Göteborg, med anslutning till kommunikationslederna E6 och Söderleden. Omgivningen utgörs av såväl kontors- som industri-/lagerbyggnader. Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av post, banker, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Katarina Uppling

Katarina Uppling

katarina.uppling@castellum.se

+463 VISA NR +46317066506

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Askim Verkstadsväg 14

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör