Västerslätt
| Umeå

Favorit Dela

Förrådsvägen 11-15

Planerad ombyggnation av fastighet med bästa handelsläge på Västerslätt.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    400 - 3 200 m²

  • Hyra:
På Generatorn 7 planerar NP3 fastigheter för en ombyggnad av fastigheten där tanken är att förädla det fina handelsläget fastigheten idag har. Här ges du som hyresgäst stora möjligheter att vara med att påverka lokalens framtida utformning. Lokalen kan anpassas att var i storleksintervallet omkring 400 - 3200 kvm. För ytterligare information och hyresförutsättningar, kontakta affärsansvarig Niklas Brander.
  • Total yta

    3200 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 400 3 200

Utförande

Planlösning:

Då lokalen idag är i planeringsstadiet finns det stora möjligheter för eventuell hyresgäst att vara med att påverka lokalens framtida utformning.


Omgivning

Omgivning/natur:

Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden . I grannskapet finns bland annat byggvaruhandeln Gärdin och Persson, OCAY, Arkitektkopia och många andra butiker där det mesta finns att köpa.

Närservice:

Västerslätt som idag består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat.

Kommunikationer:

Västerslätts industriområde är ett av Umeås äldre handels- och industriområde där man kan hitta vitt skilda verksamheter med allt från anrika Ullas kondis till handel och vidare till tung industri. Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Niklas Brander

Niklas Brander

niklas.brander@np3fastigheter.se

090- VISA NR 090-695 34 75

Marknadsförs av NP3 Fastigheter
np3fastigheter.se
Förrådsvägen 11-15