Skriv ut

Skapa PDF

Lärlingsgatan 20, Östteg

umeå

Rymlig kontorslokal med lager och förrådsdel på Östtegs industriområde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 286 - 286 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokalen ligger på våning två i huset och har rymliga kontors- och mötesrum som med relativ enkla medel kan anpassas efter verksamhetsbehov. I lokalen finns även omklädningsrum, lunchrum med pentry och ett större lagerdel med praktiska förvaringsmöjligheter. I entrédelen finns lager och förrådsdel. För ytterligare information kontakta affärsansvarig Niklas Brander.

Utförande

Planlösning

Lokalen ligger på våning två med rymliga kontorsrum och mötersrum. Omklädningsrum., lunchrum. och lagerdel. På entréplan finns lager och garagedel.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 286 286

Omgivning

Omgivning/natur

Östtegs industriområde ligger vid Umeås södra infart och är idag ett snabbt växande handels och industriområde. I grannskapet finns bland annat Umeå Padelcenter, JOBmeal, IKEA, shoppingcentrat Avion och mycket annat.

Närservice

Teg består av allt från vad ett indusrtiområde kan tänkas husera till lugna och omtyckta till villakvarter. På Tegs centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och vårdcentral. På Teg finns också lunchrestauranger, handel, anrika hockeytemplet "Ladan" och mycket annat. På ÖstTegs industriområde idag finns det möjlighet att äta lunch på populära Times Kitchen.

Kommunikationer

Fastigheten som ligger Östtegs indusrtiområde kan enkelt nås med bil, buss eller cykel. Umeås stadsnära flygplats ligger bara några minuters bilväg från området. In till centrum är det bara några minuters bilfärd.

Dokument

Lärlingsgatan 20
Sökhjälp
Smygtitta