Ljus och öppen butik med hörnläge
Ljus och öppen butik med hörnläge
Ljus och öppen butik med hörnläge
Ljus och öppen butik med hörnläge
Ljus och öppen butik med hörnläge
Entré till butiken
Vy över Barnarpsgatan
Planritning

Västra Centrum | Jönköping

Favorit Dela

Barnarpsgatan 11

Nu finns möjligheten att hyra en butikslokal mitt i centrala Jönköping med hörnläge.

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra en butikslokal mitt i centrala Jönköping. Med hörnläge, i korsningen mellan vältrafikerade gatorna Barnarpsgatan och Skolgatan är lokalen belägen. Stora ljusa skyltfönster vetter ut mot båda gatorna där förbipasserande gångtrafikanter och bilister har stor insyn i lokalen. Lokalen anpassas helt utifrån ny hyresgäst och funkar utmärkt för butik eller fik med enklare krav på kök.
  • Total yta

    495 m2


Utförande

Våningsplan:

1

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Öppen och väl planerad butikslokal som möjliggör ett bra flöde i butiken. Hela lokalen har ett behagligt ljusinsläpp med mindre fönster i större delen av butiksytan. Längst in finns lager och personalytor med kontor och fikarum i direkt anslutning till personalingång och varumottagning med lastkaj.


Omgivning

Företag i närheten:

Olika sorters verksamheter så som gym, matbutik, konditori, restauranger mm ligger i området bidrar till ett bra flöde som gynnar verksamheterna på gatan.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i parkeringshuset Per Brahe.

Närservice:

All tänkbar service finns i närheten.

Kommunikationer:

Inom ca 3 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Busslinje 1,2 & 3 trafikerar Västra Storgatan med avgångar var 10 minut.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge utmed Barnarpsgatan/Skolgatan


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rebecca Grennard

Lokalförmedlare

Rebecca Grennard

rebecca.grennard@quadrent.se

0726 VISA NR 0726 44 28 90

Marknadsförs av Quadrent
quadrent.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Barnarpsgatan 11

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling i Jönköping med omnejd och fungerar som en länk mellan fastighetsägare och hyresgäster. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Fler annonser från denna annonsör