Skriv ut

Skapa PDF

Barnarpsgatan 11, Västra Centrum

jönköping

Nu finns möjligheten att hyra en butikslokal mitt i centrala Jönköping med hörnläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt
Hyra: Kallhyra
Storlek: 495 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra en butikslokal mitt i centrala Jönköping. Med hörnläge, i korsningen mellan vältrafikerade gatorna Barnarpsgatan och Skolgatan är lokalen belägen. Stora ljusa skyltfönster vetter ut mot båda gatorna där förbipasserande gångtrafikanter och bilister har stor insyn i lokalen. Lokalen anpassas helt utifrån ny hyresgäst och funkar utmärkt för butik eller fik med enklare krav på kök.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Öppen och väl planerad butikslokal som möjliggör ett bra flöde i butiken. Hela lokalen har ett behagligt ljusinsläpp med mindre fönster i större delen av butiksytan. Längst in finns lager och personalytor med kontor och fikarum i direkt anslutning till personalingång och varumottagning med lastkaj.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 495

Ekonomi

Hyra

Kallhyra

Omgivning

Företag i närheten

Olika sorters verksamheter så som gym, matbutik, konditori, restauranger mm ligger i området bidrar till ett bra flöde som gynnar verksamheterna på gatan.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns i parkeringshuset Per Brahe.

Närservice

All tänkbar service finns i närheten.

Kommunikationer

Inom ca 3 min promenadavstånd från lokalen finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser. Busslinje 1,2 & 3 trafikerar Västra Storgatan med avgångar var 10 minut.

Skyltläge

Mycket bra skyltläge utmed Barnarpsgatan/Skolgatan

Dokument

Länkar

Barnarpsgatan 11
Sökhjälp