Skriv ut

Skapa PDF

E A Rosengrens gata 31

götebrog

Lokal du kan flytta in i direkt!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 248 m²
Karta

Information

Beskrivning

I den här lokalen kan du flytta in direkt.

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Fina ljusa rum i fil och en öppen yta för shoowroom eller arbetsplatser. Nytt fräscht kök med intilliggande rum att använda som tex. konferensrum. Toaletter och dusch i modernt utförande och i tilltagande färger. Två entréer gör möjlighet för separata leveranser.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 248

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo i sydvästra Göteborg ligger mellan Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden med ett flertal industrier, verksamheter och handel. Området tillhörde tidigare Högsbo gård och började bebyggas på 1960-talet. Områdets karaktär har utifrån att ha varit ett utpräglat industri- och verksamhetsområde förändrats och fick år 2006 ett eget köpcentrum Högsbo 421 där besökare bland annat hittar välkända aktörer så som ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport m.fl. Utvecklingen av området fortsätter nu ytterligare med kommande bostadsprojekt Södra Änggården som kommer att växa upp. Projektet planeras vara färdigställd år 2025 och första etappen planeras vara inflyttningsklart till 2021. En grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen. Detaljplanen för Södra Änggården beräknas laga kraft under 2018. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull och med cykelavstånd till centrum. Välkända området i direkt anslutning till Högsbo är bland annat Sisjön ligger placerat på andra sidan av Söderleden. Sisjön är mer inriktat som ett handelsområde men även här finns fastigheter som erbjuder både kontors och lagerlokaler. Med bara några minuters bilfärd från Högsbo västerut finns Frölunda Torg, norr ut Järntorget/Linnéplatsen och åt öster Mölndals Centrum som även är stora knutpunkter för kollektivtrafik.

Närservice

I området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel samt detaljister. Vår ambition är att utveckla arbetsplatser till företag och organisationer som vill möta dagens och framtidens sätt att arbeta. Vi tänker mer i termer av en affärspartner. Vi gillar att leva upp till alla förväntningar som våra kunder ställer på oss. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal. Som kund har du ett eget, dedikerat Castellumteam som ser till att du trivs och att allting fungerar. Tillsammans skapar vi en trivsam, hållbar och produktiv arbetsmiljö. Och skulle behoven förändras kan vi nästan alltid erbjuda en lösning.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer med busshållplatser inom ett par minuters promenadavstånd.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen i Högsbo industriområde som ligger i västra Göteborg.

E A Rosengrens gata 31
Sökhjälp