Skriv ut

Skapa PDF

Götaforsliden 13, Kvarnbyn

mölndal

Kontorslokal i klassisk bruksmiljö med en virvlande fors utanför. Lokalen är öppen och ljus lokal. Måste ses!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 407 - 407 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

I Anrika Mölndals Kvarnby finns denna fantastiska fastighet, på femte våningen finns en ljust och trivsam lokal om 407 kvm. Lokalen har en blandad planlösning med en välkomnande öppen yta vid entrén, flera storrum samt ett större öppet landskap. Ljusinsläpp från lokalens båda långsidor, skapar ljus och rymd. Området erbjudet parkering, lunchrestaurang, thai och pizza samt café och museum. Kollektivtrafik: pendel till Mölndals Bro, spårvagn och buss.

Utförande

Byggår

1929

Renoveringsår

1990

Våningsplan

5

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 407 407

Omgivning

Omgivning/natur

I området kring Götaforsliden bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 20-talet och 80-talet. Husen byggda i början av 1920-talet inspirerades av klassicismen. Vanliga detaljer på hus var oxöga, locklistpanel eller puts, spröjsade fönster och brutna tak eller sadeltak. Åttiotalshusen byggdes ofta i mexitegel med design inspirerad av de amerikanska hus som figurerade i dåtidens TV-såpor. Många hus är byggda i ett plan med ”valmat tak”, vilket betyder att huset har takfall även mot husets kortsidor.

Kommunikationer

Det goda läget nära E6:an och Mölndals station och områdets kraftiga utveckling och tillväxt gör Mölndals Kvarnby till en attraktiv plats för företag att finnas och verka i. Närheten till Göteborg underlättar kommunikationer utan att för den sakens skull drabbas av storstadens trängsel och biltullar.

Götaforsliden 13
Sökhjälp