ÖREBRO

Favorit Dela

Engelbrektsgatan 22

Butikslokal i charmiga Gamla Stan.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    77 m²

  • Hyra:
Fin butikslokal på 77 kvm med skyltfönster mot Engelbrektsgatan strax intill Svartån och slottet. I källarplan finns en yta på 40 kvm, lämpligt som lager. Inlastning möjligt från baksida. Lokalen lämpar sig inte för café- eller restaurangverksamhet. Grannar i omgivningen är Stilmagasinet, Hi-Fi Klubben, Restaurang Ingeborgs, Hälls Konditori, CE Inne och ute med flera.
  • Total yta

    77 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Trivsamt område med innergårdar och trevliga gatustråk med butiker och restauranger. I området hittar du Stallbacken, det levande torget med restauranger, café och butiker. Mysiga uteserveringar under sommartid.

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-platser finns för hyresgäster.

Närservice:

Centralt läge gör att all tänkbar service finns bara ett kvarter bort.

Kommunikationer:

300 m till lokalbussar, ca 600 m till Örebro resecentrum med tåg- och bussförbindelser. 13 km till Örebro Airport.


Övrig information

Övrigt:

Välkommen till Gamla Stan, Örebros charmigaste butiksområde. Närhet till citykärnan, granne med bl a Länsmuseet, Örebro Slott och slottsparken. Här finns drygt ett 20-tal butiker, restauranger och caféer i 1600- och 1800-talsmiljö centralt vid Svartån. Husen tillhör de få som finns kvar sedan Örebros stadsbrand 1854.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

TM

Therese Marcusson

Therese.Marcusson@castellum.se

+461 VISA NR +4619276505

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Engelbrektsgatan 22

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör