ÖREBRO

Favorit Dela

Engelbrektsgatan 22

Butikslokal i charmiga Gamla Stan.

Beskrivning

Fin butikslokal på 77 kvm med skyltfönster mot Engelbrektsgatan strax intill Svartån och slottet. I källarplan finns en yta på 40 kvm, lämpligt som lager. Inlastning möjligt från baksida. Lokalen lämpar sig inte för café- eller restaurangverksamhet. Grannar i omgivningen är Stilmagasinet, Hi-Fi Klubben, Restaurang Ingeborgs, Hälls Konditori, CE Inne och ute med flera.
  • Total yta

    77 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Trivsamt område med innergårdar och trevliga gatustråk med butiker och restauranger. I området hittar du Stallbacken, det levande torget med restauranger, café och butiker. Mysiga uteserveringar under sommartid.

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-platser finns för hyresgäster.

Närservice:

Centralt läge gör att all tänkbar service finns bara ett kvarter bort.

Kommunikationer:

300 m till lokalbussar, ca 600 m till Örebro resecentrum med tåg- och bussförbindelser. 13 km till Örebro Airport.


Övrig information

Övrigt:

Välkommen till Gamla Stan, Örebros charmigaste butiksområde. Närhet till citykärnan, granne med bl a Länsmuseet, Örebro Slott och slottsparken. Här finns drygt ett 20-tal butiker, restauranger och caféer i 1600- och 1800-talsmiljö centralt vid Svartån. Husen tillhör de få som finns kvar sedan Örebros stadsbrand 1854.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

TM

Therese Marcusson

Therese.Marcusson@castellum.se

+461 VISA NR +4619276505

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Engelbrektsgatan 22

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör