Skriv ut

Skapa PDF

Kung Oskars väg 15G, Lund

lund

Ledig lokal med centralt läge i framtidsstaden Lund.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 49 m²
Tillträde: Sommaren 2019
Karta

Information

Beskrivning

Den ljusa och rymliga lokalen är lämplig för kontor med öppen planlösning.

Planlösning

Utförande

Byggår

2019

Planlösning

Lokalen passar för kontor med öppen planlösning. Den känns rymlig och ljus med stora fönsterpartier ut mot Kung Oskars väg. Förråd till lokalen finns i källarplan i huset. Hiss finns. Det finns också möjlighet att hyra extra källarförråd.Förråd till lokalen finns i källarplan i huset. Hiss finns. Det finns också möjlighet att hyra extra källarförråd.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 49

Omgivning

Omgivning/natur

Viktiga anledningar till framtidsstaden Lunds popularitet som etableringsort för både näringsliv och forskning på hög nivå är dess strategiska läge i Öresundsregionen och dess hanterbara storlek. Lund är staden där allt finns inom bekvämt räckhåll. Här finns arbetsplatserna, universitetet, skolorna, rekreationen, restaurangerna, nöjesutbudet och shoppingen inom en radie av ett par kilometer. Alltså inom en kvarts cyklingavstånd.

Närservice

I de omkringliggande kvarteren finns det bästa som den anrika universitetsstaden Lund kan erbjuda i form av shopping, caféer och boutiquer. Mårtenstorget, Lunds eget salutorg, erbjuder traditionell torghandel vardagar och lördagar.

Kommunikationer

Med en lokal mitt i Lunds centrum är cykeln ofta det bästa färdmedlet. Tågstationen, Lunds Central, ligger fem minuters gångväg bort och många bussar finns på bekvämt avstånd. Man når även snabbt motorvägen till bland annat Helsingborg, Malmö och Köpenhamn.

Övrig information

Övrigt

Preliminärt tillträde sommaren 2019.

Dokument

Kung Oskars väg 15G
Sökhjälp