Lund | Lund

Favorit Dela

Kung Oskars väg 15G

Ledig lokal med centralt läge i framtidsstaden Lund.

Beskrivning

Den ljusa och rymliga lokalen är lämplig för kontor med öppen planlösning.
  • Total yta

    49 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kung Oskar 1

Byggår:

2019

Planlösning:

Lokalen passar för kontor med öppen planlösning. Den känns rymlig och ljus med stora fönsterpartier ut mot Kung Oskars väg. Förråd till lokalen finns i källarplan i huset. Hiss finns. Det finns också möjlighet att hyra extra källarförråd.Förråd till lokalen finns i källarplan i huset. Hiss finns. Det finns också möjlighet att hyra extra källarförråd.


Omgivning

Omgivning/natur:

Viktiga anledningar till framtidsstaden Lunds popularitet som etableringsort för både näringsliv och forskning på hög nivå är dess strategiska läge i Öresundsregionen och dess hanterbara storlek. Lund är staden där allt finns inom bekvämt räckhåll. Här finns arbetsplatserna, universitetet, skolorna, rekreationen, restaurangerna, nöjesutbudet och shoppingen inom en radie av ett par kilometer. Alltså inom en kvarts cyklingavstånd.

Närservice:

I de omkringliggande kvarteren finns det bästa som den anrika universitetsstaden Lund kan erbjuda i form av shopping, caféer och boutiquer. Mårtenstorget, Lunds eget salutorg, erbjuder traditionell torghandel vardagar och lördagar.

Kommunikationer:

Med en lokal mitt i Lunds centrum är cykeln ofta det bästa färdmedlet. Tågstationen, Lunds Central, ligger fem minuters gångväg bort och många bussar finns på bekvämt avstånd. Man når även snabbt motorvägen till bland annat Helsingborg, Malmö och Köpenhamn.


Övrig information

Övrigt:

Preliminärt tillträde sommaren 2019.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

SA

Sara Sporrong Aurell

sara.sporrong-aurell@jm.se

040- VISA NR 040-165651

Marknadsförs av JM AB
jm.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kung Oskars väg 15G