Skriv ut

Skapa PDF

Skaraborgsvägen 21

borås

Välplanerad kontorslokal.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 285 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till denna kontorslokal belägen i anrik fastighet i centrala delarna av Borås. Lokalen är fördelad på kontorsytor, konferensrum och kök.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 285

Omgivning

Omgivning/natur

Området Wiskadal präglas av industrifastigheter som blivit kontoriserade. Mycket trevligt läge intill ån. Gott om p-platser i hela området och det är endast ett par hundra meters gångavstånd till Centrum, Centralstationen och Knalleland. Högskolan ligger bara ett stenkast ifrån fastigheten.

Närservice

Bra service finns i området, då man lätt tar sig till restauranger, butiker, apotek och livsmedelsbutik mm.

Kommunikationer

Busshållplats finns i fastighetens absoluta närhet. Lätt att ta sig till och från fastigheten, ca 5 minuters promenad till Centraltstationen. Färdas man med bil finns det gott om p-platser som hör till fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är en anrik tegelbyggnad från slutet av 1800-talet som är belägen i en inspirerande miljö med ett sprudlande företagsklimat. Granne med Textile Fashion Center och Högskolan, mitt emellan centrum och Knalleland, är det svårt att hitta ett bättre läge för dig med höga krav på både tillgänglighet och närhet till stadens företagsklimat samt bekvämligheter.

Skaraborgsvägen 21
Sökhjälp