Skriv ut

Skapa PDF

F O Petersons gata 30

västra frölunda

Kontor i 2 vån med stor lageryta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 860 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljus härlig lokal med öppna ytor för lager och eller tillverkning i bottenplan, men också flexibel för andra lösningar. Kontor på plan 2. I denna fastighet har hyresgästerna kostnadsfritt tillgång till gym. Fantastiskt bra lunchrestaurang och varmgarage finns i fastigheten! Nära trafikleder vid Järnbrottsmotet.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 860

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo i sydvästra Göteborg ligger mellan Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden med ett flertal industrier, verksamheter och handel. Området tillhörde tidigare Högsbo gård och började bebyggas på 1960-talet. Områdets karaktär har utifrån att ha varit ett utpräglat industri- och verksamhetsområde förändrats och fick år 2006 ett eget köpcentrum Högsbo 421 där besökare bland annat hittar välkända aktörer så som ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport m.fl. Utvecklingen av området fortsätter nu ytterligare med kommande bostadsprojekt Södra Änggården som kommer att växa upp. Projektet planeras vara färdigställd år 2025 och första etappen planeras vara inflyttningsklart till 2021. En grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen. Detaljplanen för Södra Änggården beräknas laga kraft under 2018. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull och med cykelavstånd till centrum.

Närservice

Service och detaljhandel finns i närheten.Lunchrestaurang finns i området.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är strategiskt belägen i Högsbo. Byggnaderna är idag kontorsbyggnader i fyra plan med vissa lagerdelar i bottenplan och består av två huskroppar med kontor samt viss lagerdel. All offentlig och kommersiell service finns inom ett par minuters bilavstånd.

F O Petersons gata 30
Sökhjälp