Skriv ut

Skapa PDF

Argongatan 32

mölndal

Rymlig kontorslokal med bra läge i Åbro.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 549 m²
Karta

Information

Beskrivning

I dagsläget enskilda rum och storkontor. Går att anpassa enligt önskemål.

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Blandad planlösning.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 549

Omgivning

Omgivning/natur

Närheten till R40 gör det enkelt att ta sig till Landvetter Flygplats. Tillväxten i Åbro är god och här byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Som exempel har Castellum Väst under 2017/2018 uppfört tre nya fastigheter till våra hyresgäster Exertis, Porsche och Ahlsell.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns i anslutning till fastigheten

Närservice

Flera lunchrestauranger finns i området och nära till grönområden. Mölndal - möllornas stad - är en gammal kulturbygd med många unika miljöer så som Gunnebo Slott och trädgårdar och Kvarnbyn

Kommunikationer

Området trafikeras väl av allmänna kommunikationer och har fina gång-och cykelbanor. Åbro ligger en kort biltur från Mölndals innerstad och Högsbo/Sisjön där all tänkbar service finns att tillgå, så som restauranger, mataffärer, butiker, apotek, bank, systembolaget. Busslinje 758 och Lila express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal Resecentrum, Frölunda Torg och Lindome.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen i Åbro industriområde i Mölndal. Åbro industriområde ligger längs med Söderleden och E6/E20, vilket innebär både god tillgänglighet och bra exponering.

Argongatan 32
Sökhjälp