HALMSTAD

Favorit Dela

Svingelvägen 2

Ljust och trevligt kontor i Vallås.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    165 - 547 m²

  • Hyra:
Ljust och trevligt kontor med karaktär i ett plan. Största delen öppen planlösning.
  • Total yta

    547 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 165 547

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är en kontorsfastighet som är belägen på Vallås med bra närhet till E6/E20 och i direkt anslutning till väg 25 mot Ljungby med god tillgänglighet och exponering.

Närservice:

För soliga och varma dagar finns en härlig uteplats som passar bra för fikan eller lunchen. Goda parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till fastigheten.

Kommunikationer:

Vallås centrum ligger på 2 minuters gångavstånd där det finns restaurang, café, mataffär, apotek och bensinstation. Busslinje 10 och 50 passerar även Vallås centrum som ger god förbindelse till Halmstad centrum och tågstation.


Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Mona Magnusson

Mona Magnusson

mona.magnusson@castellum.se

+467 VISA NR +46766342002

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Svingelvägen 2

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör