Skriv ut

Skapa PDF

Aminogatan 25

mölndal

Lokalen för det mindre företaget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 120 m²
Karta

Information

Beskrivning

Skyltläge på fasaden.

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Två kontorsrum samt en stor öppen kontorsyta.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 120

Omgivning

Omgivning/natur

Tillväxten i Åbro är god och här byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Som exempel har Castellum Väst under 2017/2018 uppfört tre nya fastigheter till våra hyresgäster Exertis, Porsche och Ahlsell.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns i anslutning till fastigheten

Närservice

Flera lunchrestauranger finns i området och nära till grönområden. Mölndal - möllornas stad - är en gammal kulturbygd med många unika miljöer så som Gunnebo Slott och trädgårdar och Kvarnbyn

Kommunikationer

Området trafikeras väl av allmänna kommunikationer och har fina gång-och cykelbanor. Åbro ligger en kort biltur från Mölndals innerstad och Högsbo/Sisjön där all tänkbar service finns att tillgå, så som restauranger, mataffärer, butiker, apotek, bank, systembolaget. Busslinje 758 och Lila express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal Resecentrum, Frölunda Torg och Lindome.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen i Åbro industriområde i Mölndal. Åbro industriområde ligger längs med Söderleden och E6/E20, vilket innebär både god tillgänglighet och bra exponering. Närheten till R40 gör det enkelt att ta sig till Landvetter Flygplats.

Aminogatan 25
Sökhjälp