Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Mellgrens gata 5

västra frölunda

Lagerlokal med markport och liten kontorsdel.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 952 m²
Karta

Information

Beskrivning

Optimal lagerlokal med en tilltalande rymd. Öppna ytor samt stor potential. Egen markport som möjliggör effektivt arbete, av- och pålastning. Tillgång till mindre kontorsrum och toalett. Vid behov finns möjlighet att hyra större kontorsyta i nära anslutning.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 952

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo i sydvästra Göteborg ligger mellan Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden med ett flertal industrier, verksamheter och handel. Området tillhörde tidigare Högsbo gård och började bebyggas på 1960-talet. Områdets karaktär har utifrån att ha varit ett utpräglat industri- och verksamhetsområde förändrats och fick år 2006 ett eget köpcentrum Högsbo 421 där besökare bland annat hittar välkända aktörer så som ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport m.fl. Utvecklingen av området fortsätter nu ytterligare med kommande bostadsprojekt Södra Änggården som kommer att växa upp. Projektet planeras vara färdigställd år 2025 och första etappen planeras vara inflyttningsklart till 2021. En grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen. Detaljplanen för Södra Änggården beräknas laga kraft under 2018. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull och med cykelavstånd till centrum.

Närservice

Serviceutbudet är stort med tillgång till all typ av närservice i form av banker, post lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats i nära anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen i Högsbo Industriområde som ligger i västra Göteborg. Fastigheten innehåller både kontors- och lagerytor.

Hulda Mellgrens gata 5
Sökhjälp