Skriv ut

Skapa PDF

Teknikringen 1 F

linköping

Trevligt och modernt kontorshotell beläget i Science Park Mjärdevi.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 10 - 16 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här har du möjlighet att få vad du efterfrågar, vi anpassar antal rum efter ditt behov. Är du i uppstartsfasen? Börja med ett rum, och om du expanderar din verksamhet kan du lätt utöka genom att lägga till rum eftersom - och efter att ditt behov förändras med tiden. Allt för att ge ditt företag ett så bra upplägg som möjligt. Varje rum har del i gemensamma ytor i fastigheten. Gemensamma ytor så som konferensrum, matsal, pentry, dusch etc. Rummen storlek varierar från ca 12-16 kvm. Det finns även möjlighet till att hyra förråd i samma fastighet.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 16

Omgivning

Omgivning/natur

På området finns ca 350 företag som tillsammans sysselsätter ca 6500 personer. Dynamiken med och närheten till Linköpings universitet är påtaglig. Den öppna miljön med närhet mellan internationella storföretag, nystartade småföretag och världsledande forskning leder till spännande samarbeten och projekt. Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns i närområdet. Parkens närhet till naturen är lika påtaglig som närheten till centrala Linköping.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

Närservice

Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning till E4:an.

Teknikringen 1 F
Sökhjälp