Skriv ut

Skapa PDF

Teknikringen 9

linköping

Teknikringen 9.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 30 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till T9 Creactive Spaces, en toppmodern arbetsplats för dig själv eller upp till ca 20 personer. En mötesplats för nytänkande företag i olika branscher där all service ingår. En enklare vardag så att du kan fokusera på det du är bäst på! Här skapar vi förutsättningarna för nätverkande som bygger på tanken om att få idéer, människor och företag att utvecklas och växa. På T9 Creactive Spaces har du tillgång till service och tjänster du och ditt företag kan behöva, allt för att ni ska trivas så bra som möjligt. Här finns bemannad reception, worklounge, café, mötesrum, friskvård, fri internetuppkoppling, varuautomat, kaffemaskiner med fritt kaffe m.m. Hyr ett rum, två eller fler. Eller en plats i öppet landskap tillsammans med andra? Öka din yta i samband med att ditt företag växer och expanderar, minska din yta under tider du inte har lika stort behov av större lokaler.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 30

Omgivning

Omgivning/natur

Tänk dig ett kontor på Teknikringen 9 - det absolut bästa läget i Science Park Mjärdevi! Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns i närområdet. I Science Park Mjärdevi är närheten till naturen lika påtaglig som närheten till centrala Linköping.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

Närservice

Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning tiill E4:an.

Teknikringen 9
Sökhjälp