Datalinjen 1 - Kontor
Datalinjen 1 - Kontor
Datalinjen 1 - Kontor
Datalinjen 1 - Kontor

LINKÖPING

Favorit Dela

Datalinjen 1

Trevliga kontorslokaler belägna i Science Park Mjärdevi.

Beskrivning

Eget kontor i trevlig miljö. Fastigheten belägen i hjärtat av Science Park Mjärdevi. Två kontorsrum på ca 20 kvm var. Kontorsrummen är perfekt för dig som har besökare då entrén ligger nära intill och då det även finns en trevlig väntmiljö intill de två lediga kontorsrummen som detta objekt består av.
  • Total yta

    40 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Idémannen 2, på Datalinjen 1, en fastighet i hjärtat av Science Park Mjärdevi. Närheten till naturen och grönskan är påtaglig, samtidigt som du har ca 350 företag med ca 6500 personer som jobbar i Mjärdevi bara utanför dörren. Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns nära intill Scienceparken. I Science Park Mjärdevi är närheten till naturen lika påtaglig som närheten till centrala Linköping.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

Närservice:

Tillgång till service i området. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, gym, vårdcentral, butik etc.

Kommunikationer:

Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning tiill E4:an

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sarah Eklöf

Sarah Eklöf

Sarah.Eklof@castellum.se

+461 VISA NR +4613203453

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Datalinjen 1

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör