Skriv ut

Skapa PDF

Flöjelbergsgatan 13

mölndal

Kontor med bra skyltläge mot E6:an.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 210 m²
Karta

Information

Beskrivning

Rumsindelad kontorslokal för det mindre företaget. Litet pentry. Ligger på plan 2.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 210

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service. I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

Offentlig och kommersiell service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd. Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Friskis och Svettis har en friskvårdsanläggning i området.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken. Spårvagnshållplats finns vid Krokslätt på ca 10 minuters promenadavstånd och efter ytterligare 20 minuters spårvagnsresa når man centrala Göteborg.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen i Lackarebäcks Teknikpark i Mölndal. Fastigheten har utmärkta angöringsmöjligheter för både personbils- och lastbilstransporter.

Flöjelbergsgatan 13
Sökhjälp