Skriv ut

Skapa PDF

Teknikringen 1 D

linköping

Kontor beläget på ett av de bästa lägena i Science Park Mjärdevi, Teknikringen 1 - välkomstentrén till parken!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 120 - 440 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här har du möjlighet att få vad du efterfrågar. Lokalen är totalt på ca 440 kvm, egen entré, egen lastkaj och belägen på plan 1. Möjlighet finns också till att dela av lokalen till två. Om detta intresse finns så ta kontakt med oss för diskussion om var vi ska dela av lokalen och hur pass stor lokal just er verksamhet behöver. Lokalen anpassas helt och hållet efter era behov. Egna kontor eller öppen planlösning, här börjar vi om från början och tänker om med båda väggar, golv och interiörer. Allt för att ge ditt företag ett så bra upplägg som möjligt!

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 120 440

Omgivning

Omgivning/natur

På området finns ca 350 företag som tillsammans sysselsätter ca 6500 personer. Dynamiken med och närheten till Linköpings universitet är påtaglig. Den öppna miljön med närhet mellan internationella storföretag, nystartade småföretag och världsledande forskning leder till spännande samarbeten och projekt. Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns i närområdet. Parkens närhet till naturen är lika påtaglig som närheten till centrala Linköping.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

Närservice

Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning till E4:an.

Teknikringen 1 D
Sökhjälp