Teknikringen 1 A - Kontor
Teknikringen 1 A - Kontor
Teknikringen 1 A - Kontor

LINKÖPING

Favorit Dela

Teknikringen 1 A

Eget kontor på bästa läge i Science Park Mjärdevi!

Beskrivning

På Teknikringen 1A, vid inflödet till Science Park Mjärdevis kärna, har vi nu en ledig lokal på ca 600 kvm. Här söker vi efter hyresgästen som söker det moderna, innovativa och kreativa kontoret. Lokalen kommer att anpassas totalt för er verksamhet och era önskemål. Tanken är att skapa en egen entré som vätter mot inloppet till parken. Detta för att få en stark profilering utåt och för att skapa känslan av det egna i det stora. Låter det intressant? Kontakta oss för mer information.
  • Total yta

    600 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

På området finns ca 350 företag som tillsammans sysselsätter ca 6500 personer. Dynamiken med och närheten till Linköpings universitet är påtaglig. Den öppna miljön med närhet mellan internationella storföretag, nystartade småföretag och världsledande forskning leder till spännande samarbeten och projekt. Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns i närområdet. Parkens närhet till naturen är lika påtaglig som närheten till centrala Linköping.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

Närservice:

Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

Kommunikationer:

Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning till E4:an.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

PS

Per Staf

Per.Staf@castellum.se

+461 VISA NR +4613206459

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Teknikringen 1 A

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör