Skriv ut

Skapa PDF

Teknikringen 1 A

linköping

Eget kontor på bästa läge i Science Park Mjärdevi!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 600 m²
Karta

Information

Beskrivning

På Teknikringen 1A, vid inflödet till Science Park Mjärdevis kärna, har vi nu en ledig lokal på ca 600 kvm. Här söker vi efter hyresgästen som söker det moderna, innovativa och kreativa kontoret. Lokalen kommer att anpassas totalt för er verksamhet och era önskemål. Tanken är att skapa en egen entré som vätter mot inloppet till parken. Detta för att få en stark profilering utåt och för att skapa känslan av det egna i det stora. Låter det intressant? Kontakta oss för mer information.

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 600

Omgivning

Omgivning/natur

På området finns ca 350 företag som tillsammans sysselsätter ca 6500 personer. Dynamiken med och närheten till Linköpings universitet är påtaglig. Den öppna miljön med närhet mellan internationella storföretag, nystartade småföretag och världsledande forskning leder till spännande samarbeten och projekt. Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns i närområdet. Parkens närhet till naturen är lika påtaglig som närheten till centrala Linköping.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

Närservice

Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning till E4:an.

Teknikringen 1 A
Sökhjälp