Skriv ut

Skapa PDF

Flöjelbergsgatan 7 A

mölndal

Lager med frysrum och kylrum samt lagerkontor. Bra skyltläge mot E 6:an.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 2 873 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lagerytor i två plan med kyl- och frysrum samt beredningsrum. Flertal portar vid lastbrygga samt 1 port i markplan.

Utförande

Planlösning

2 frysrum om vardera 190 kvm, ett kylrum om 190 kvm samt lagerkontor.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 873

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med nya bostäder, flera nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service. I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Friskis och Svettis har en friskvårdsanläggning i området. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk. Offentlig och kommersiell service finns vid Krokslätts Torg och Mölndals centrum inom 5 minuters bilavstånd. Friskis och Svettis har en friskvårdsanläggning i området.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20 och via R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken. Spårvagnshållplats finns vid Krokslätt på ca 10 minuters promenadavstånd och efter ytterligare 20 minuters spårvagnsresa når man centrala Göteborg.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen i Lackarebäcks Teknikpark i Mölndal.

Flöjelbergsgatan 7 A
Sökhjälp