Skriv ut

Skapa PDF

Flöjelbergsgatan 6

mölndal

Populärt kontorshotell.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 12 - 24 m²

Information

Beskrivning

Kontorshotell i två våningsplan. Just nu har vi rum på 12, 17 och 24 kvm ledigt. Det är en blandning av både nystartade och etablerade företag som valt att hyra in sig här. Många tväraffärer görs mellan de olika företagen.

Utförande

Planlösning

Tillgång till gemensamt kök med all utrustning, konferensrum och toaletter.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 12 24

Omgivning

Omgivning/natur

I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns i anslutning i fastigheten

Närservice

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Friskis och Svettis har en friskvårdsanläggning i området. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk. Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Via E6/E20 och R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil är och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken. Spårvagnshållplats finns vid Krokslätt på ca 10 minuters promenadavstånd och efter ytterligare 20 minuters spårvagnsresa når man centrala Göteborg.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med flera nya bostäder, nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service.

Flöjelbergsgatan 6
Sökhjälp