MÖLNDAL

Favorit Dela

Flöjelbergsgatan 6

Populärt kontorshotell.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    12 - 24 m²

  • Hyra:
Kontorshotell i två våningsplan. Just nu har vi rum på 12, 17 och 24 kvm ledigt. Det är en blandning av både nystartade och etablerade företag som valt att hyra in sig här. Många tväraffärer görs mellan de olika företagen.
  • Total yta

    24 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 12 24

Utförande

Planlösning:

Tillgång till gemensamt kök med all utrustning, konferensrum och toaletter.


Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns en blandning av både kontors- och industrifastigheter och en mix av olika företag så som tillverknings-, utvecklings-och teknikföretag.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns i anslutning i fastigheten

Närservice:

Det finns lunchrestauranger på gångavstånd från fastigheten. Friskis och Svettis har en friskvårdsanläggning i området. Området ligger med närhet till Lackarebäcks Naturskyddsområde med fina promenadstråk. Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer:

Via E6/E20 och R40 tar man sig enkelt till Landvetter flygplats. Till Göteborgs centrum tar det ca 10 min med bil är och till Mölndals innerstad ca 5 min. Med buss 758 åker man till Mölndals Resecentrum på 5 minuter där tågstation finns för pendeltrafik samt Öresundstrafiken. Spårvagnshållplats finns vid Krokslätt på ca 10 minuters promenadavstånd och efter ytterligare 20 minuters spårvagnsresa når man centrala Göteborg.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten har ett attraktivt läge i Lackarebäck intill E6/E20 och med närhet till Mölndals innerstad som har genomgått en stor ombyggnad med flera nya bostäder, nyöppnade butiker, restauranger, caféer, bank, apotek, systembolag och all övrig tänkbar service.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Lisette Wik

Lisette Wik

lisette.wik@castellum.se

+463 VISA NR +46317066512

+467 VISA NR +46761418899

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Flöjelbergsgatan 6

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör