Skriv ut

Skapa PDF

Energigatan 11

kungsbacka

Fint rumsindelat hörnkontor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 160 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu har ni möjlighet att hyra detta fina kontor bra beläget i Kungsbacka. Fin hörnlokal som ligger en trappa upp. Fem rymliga kontorsrum finns idag. Pentry och stort lunchrum. Gott om parkeringsplatser utanför fastigheten.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 160

Omgivning

Omgivning/natur

I norra Kungsbacka, ca två mil söder om Göteborg, ligger norra Varla industriområde. Ett naturnära men ändå centralt industriområde med shopping och kommunikationer i närheten. I Kungsbacka har flera nya och välordnade kontors- och industriområden växt fram på senare år och nya planeras. Näringslivet domineras av små och medelstora företag. Tillväxten i kommun har varit stark sedan 1970-talet.

Närservice

I närheten ligger Hede Fashion Outlet och fler restauranger finns att välja på. I Kungsbacka innerstad , som ligger nära, finns gott om caféer och restauranger. Till Kungsmässan köpcenter är det ca 1,5 km där all tänkbar service med många butiker, systembolag, bank, apotek, mataffärer finns. Parkeringar finns i anslutning till fastigheten. Havet, badstränderna och de många naturreservaten ger möjligheter till fina upplevelser på. Gottskär och Särö är klassiska seglarmiljöer. Kungsbacka Innerstad, med anor från medeltiden, präglas av träbebyggelse från förra sekelskiftet.

Kommunikationer

Buss kör i närområdet och det finns bra kollektivtrafik norrut mot Göteborg och Mölndal i form av pendeltåg och expressbuss. Söderut mot Varberg, Falkenberg och Halmstad går tåg varje timma. Från Hedestation är det 5 min med buss, busshållplatsen ligger på gångavstånd från fastigheten. Påfarten till E6 ligger två minuts färd bort och det är enkelt att når kontinenten via färjorna i Göteborg och Varberg. Inom 30 minuter är man på Landvetter Flygplats eller Göteborgs centrala delar.

Energigatan 11
Sökhjälp