Skriv ut

Skapa PDF

Tryckarevägen 8

kungsbacka

Fint kontor med öppen planslösning en trappa upp.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 85 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu har ni chansen att hyra detta ljusa fina kontor för det lilla företaget. Öppen planlösning. Penty samt badrum med dusch. Ligger en trappa upp med egen ingång.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 85

Omgivning

Omgivning/natur

I norra Kungsbacka, ca två mil söder om Göteborg. Ett naturnära men ändå centralt industriområde med shopping och kommunikationer i närheten. I Kungsbacka har flera nya och välordnade kontors- och industriområden växt fram på senare år och nya planeras. Näringslivet domineras av små och medelstora företag. Tillväxten i kommun har varit stark sedan 1970-talet.

Närservice

I närheten ligger Hede Fashion Outlet och fler restauranger finns att välja på. I Kungsbacka innerstad , som ligger nära, finns gott om caféer och restauranger likaså i Kungsmässan köpcenter finns all tänkbar service med många butiker, systembolag, bank, apotek, mataffärer. Parkeringar finns i anslutning till fastigheten. Havet, badstränderna och de många naturreservaten ger möjligheter till fina upplevelser på. Gottskär och Särö är klassiska seglarmiljöer. Kungsbacka Innerstad, med anor från medeltiden, präglas av träbebyggelse från förra sekelskiftet.

Kommunikationer

Buss kör i närområdet och det finns bra kollektivtrafik norrut mot Göteborg och Mölndal i form av pendeltåg och expressbuss. Söderut mot Varberg, Falkenberg och Halmstad går tåg varje timma. Påfarten till E6 ligger två minuts färd bort och det är enkelt att når kontinenten via färjorna i Göteborg och Varberg. Inom 30 minuter är man på Landvetter Flygplats eller Göteborgs centrala delar.

Tryckarevägen 8
Sökhjälp