Skriv ut

Skapa PDF

Solna Strandväg 21, Solna strand

solna

Möjlighet att hyra en modern lokal med flexibel planlösning!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 700 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Bilderna är exempelbilder, lokalen anpassas i samråd med ny hyresgäst till ett modernt kontor med nya ytskikt, nytt kök och nya wc-utrymmen. Lokalen erbjuder en flexibel planlösning, där både rumsindelad och öppen miljö är möjlig med inslag av mötes- och konferensrum. Lokalen är belägen på plan 3 och har ett behagligt ljusinsläpp med många fönster. Nu erbjuds möjlighet att hyra denna trevliga lokal på ca 700 kvm som passar perfekt för bolaget som söker en modern och anpassningsbar lokal. Välkommen att ringa för att boka en visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

1959

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 700

Omgivning

Omgivning/natur

Att ha sitt kontor i Solna Strand innebär både närhet till bra allmänna kommunikationer och service men även en trevlig omgivning med Bällstavikens vatten runt hörnet – varför inte ta en avkopplande promenad längs vattnet under lunchen? Ett kontor i Solna Strand gör arbetsmiljön både inspirerande och bekväm – vad ökar produktiviteten mer än nöjda och engagerade medarbetare?

Närservice

Området erbjuder ett rikt utbud av service med bland annat gym, matbutik, bank och caféer. Även flertalet trevliga restauranger finns i området som bland annat Villa Wera, Smultronet, Thelins och Solna Strands Kantin. Om ytterligare service och restauranger önskas är det endast en kort promenad till Sundbybergs centrum.

Kommunikationer

Precis intill fastigheten finns tunnelbanestationen Solna Strand och man tar sig in till Stockholm city på drygt 10 minuter. Vid tunnelbanestationen avgår även flertalet bussar, bland annat linje 156, 176 och 177. För den som föredrar pendeltåg, nås Sundbybergs centrum inom 10 minuters promenad. För de cykelvana finns en fin cykelbana som löper längs vattnet. Det är även nära att ta sig till Bromma flygplats som endast ligger 10 minuter bort med bil (ca 5 km).

Solna Strandväg 21
Sökhjälp