Kvillebäcken
| Göteborg

Favorit Dela

Gamla Tuvevägen 21

lokal som passar kontor, all typ av vård, utbildning mm.

  • Kategori:

    Kontor, Övrigt

  • Storlek:

    380 m²

  • Hyra:
Nu erbjuds en kontorslokal på 380 kvm - lokalen består av 8 kontor- och konferensrum i varierad storlek samt öppen planlösning. I lokalen finns också ett fräscht pentry samt pausyta för luncher och kaffepauser. förråd/städ, kapprum samt 2 toaletter varav en med dusch. Entrén i bottenvåningen har ett kapprum, toalett och en hiss eller trappa som tar dig upp till den större lokalen.
  • Total yta

    380 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

KVILLEBÄCKEN 35:6

Våningsplan:

2

Planlösning:

Blandad.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Kvillebäcken är ett område som byggts om och till och nu utökat centrala Göteborg med en ny stadsdel. Här har de senaste åren byggts bostäder, kommersiella fastigheter, restauranger, butiker vilket har gjort området levande både dag och natt. I Kvillebäcken finns restauranger, gym, saluhall, butiker och annan service i närområdet. I närheten ligger Rosenträdgården och Slätta damms strövområden för mysiga lunchpromenader.

Närservice:

Ett stenkast bort ligger Backaplan med ytterligare utbud av allt man kan önska sig. Runt omkring finns också shopping och handel, Nordic Wellness, café, restauranger och livsmedelsbutiker.

Kommunikationer:

På 6 minuters färd med cykel, buss eller spårvagn nås Nordstan och centralstationen. Ett stenkast ifrån lokalen finns hållplatsen Swedenborgsplatsen där buss 17, 22, 36, 136 samt 320 avgår.


Övrig information

Övrigt:

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Gamla Tuvevägen 21

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör