Kungsholmen | Stockholm

Favorit Dela

Rålambsvägen 17

Skapa rubriker i DN-Skrapan!

Beskrivning

Som Flex-medlem sätter du dig var du vill i en av coworking-loungerna. Kanske hamnar du bredvid en startup ena dagen, en kaffeentreprenör nästa och en PR-konsult tredje. Behöver du fokus och tystnad finns också fokusrum på några av Helios ställen, och telefonrum om du behöver det. Extra plats för saker? Låsbar förvaring i olika storlekar finns det med. Som Fix-medlem har du ett höj- och sänkbart skrivbord i ett rum du delar med andra. Nu kommer ytterligare yta på Helio Kungsholmen som kommer att ha flera fasta och öppna platser inför hösten. Helio Kungsholmen ligger i DN-skrapan där Dagens Nyheter och Dagens Industri huserar. Nu har Helio nybyggda lokaler för möten och event, med café, flera mötesrum och perfekta kommunikationer med blå bussar och T-banan några minuter bort. I medlemskapet ingår: Ekologiskt kaffe från Bergstrand och te från Joe´s. Ekologisk frukt. Medlemsevent och nätverksträffar. Wifi. Skrivare. Community managers som tar emot gäster och bud. Posthantering. Medlemspriser på mötesrum över hela Stockholm, bokningsbara i appen. Städning.
  • Total yta

    40 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 40

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Trängkåren 17

Byggår:

1964

Renoveringsår:

2015


Omgivning

Kommunikationer:

T-bana: T-bana Thorlidsplan Buss: 4, 40, 62, 77


Övrig information

Övrigt:

Du hittar även Bonnier News, VING, Bauer Media, Resumé och många andra företag i huset. Varje vecka är det aktiviteter som föreläsningar, frukostar och annat för medlemmarna här och Helios andra ställen i Stockholm. Här finns community managers som det till att du trivs som fisken i vattnet, och att Wifi, skrivare, appen och allting annat fungerar samma morgon du blir medlem här. Skyskrapan på Kungsholmen är ett av Stockholms mest kända landmärken och rummen är inspirerande av journalistiken och den historia som skapats innanför väggarna.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

MC

Marcus Christenson

marcus.c@newproperty.se

0707 VISA NR 0707740709

Marknadsförs av New Property AB
newproperty.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Rålambsvägen 17

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör