Skriv ut

Skapa PDF

Glasbruksvägen 43 A, Rejmyre

rejmyre

I en fridfull miljö finns nu chans att hyra en lokal som lämpar sig för boenden av olika slag. Bygglov för att kunna bedriva HVB-hem finns!

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 362 m²
Tillträde: Omgående eller enligt ök.
Karta

Information

Beskrivning

Husets byggdes år 1981.

Utförande

Byggår

1981

Planlösning

Lokalarean fördelas över två våningsplan och det finns fyra ingångar direkt från vägen. Lokalarean utgörs av fyra sammanslagna lägenheter varav en av dem saknar kök. Alla lägenheter sitter ihop och det går att gå emellan dem. Till varje lägenhet hör en mysig uteplats på baksidan med egen access via balkongdörr. Varje lägenhet är utrustad med Wc och dusch på bottenvåningen. Köken är fullt utrustade med spis, ugn kylar och frysar. På det övre våningsplanet finns de flesta av sovrummen samt även wc till varje lägenhet. Lokalen har tidigare hyrts ut som ett boende vilket också är en lämplig verksamhet för lokalen. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 362

Omgivning

Omgivning/natur

Mysiga, natursköna omgivningar intill Reimyre Glasbruk och Reimyre Gästgiveri. Glasbruket har en butik med fabriksförsäljning. Intill glasbruket finns flera hantverkare och butiker där bland andra Rejmyre mässing och Rejmyre armatur har fabriksförsäljning. Här finns även konsthall. Tack vare glasbruket har Reimyre blivit en uppskattad turistort med sommaröppen turistbyrå. I gästgiveriet finns konferensanläggning och festvåning. Inom några minuters promenad finns en badstrand vid sjön Hunn med brygga, omklädningsrum och kanotuthyrning. I Rejmyre arrangeras varje år sedan 2006 musikfestivalen Skogsröjet och andra evenemang som marknader, kostrundor, musikframträdanden och marknadskvällar med mera.

Parkeringsmöjligheter/garage

Tre p-platser utomhus ingår i hyran.

Närservice

Café och restaurang finns i huset alldeles intill. Närhet även till butiker, Coop Nära med postombud, bibliotek, vandrarhem med mera.

Kommunikationer

Östegötatrafikens busslinje 416 trafikerar Reimyre och hållplatsen ligger ca 150 m från fastigheten. Det tar ca 30 minuter med bil till Norrköping och ca två timmar till Stockholm.

Övrig information

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt och kan komma att kräva en deposition som säkerhet för hyran. Bygglov för att kunna bedriva HVB-hem finns!

Glasbruksvägen 43 A
Sökhjälp