Skriv ut

Skapa PDF

Geometrivägen 3, Kungens Kurva

kungens kurva

Lediga kontorsrum på vårt trevliga kontorshotell i Kungens Kurva! Tilltagna gemensamhetsutrymmen, gratis wifi och fri parkering!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 12 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Kontorshotellet på Geometrivägen 3. Här huserar ett 20 tal företag av varierande karaktär. Vi sitter i ljusa trivsamma lokaler med fria mötesrum och väl tilltagna gemensamhetsutrymmen. Läget är helt optimalt för dig med bil då det är lätt att finna parkering och för dig som hyr ingår gratis parkering under dagtid (övriga 3 timmar p-skiva). Just nu har vi några rum lediga i storlekar fr 13 kvm- 39 kvm. Varmt välkommen att höra av dig för mer information och visning!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2 av 2

Planlösning

Du kommer in i en stor entré med sittmöjligheter. I hjärtat av lokalen finns pentry och gemensamt lunchrum. Tillgång till mötesrum och 4 st wc varav en med dusch.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Här har du närhet till Rusta och Toy´s R Us samt i samma fastighet finner du Stoff & Stil, HTH, Kvik, GoToBed och Puustelli. Behöver du klippa dig har vi husets frisör Hair By Sisters och om du är hungrig tar du en bit mat på välansedda Amida kolgrill.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 12

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Fri parkering hyresgäster ( övriga 3 h p-skiva)

Övrig information

Övrigt

Kan finnas möjlighet att hyra delvis möblerat enl ök.

Geometrivägen 3
Sökhjälp