Stockholm

Favorit Dela

Husbåt

Nu finns möjligheten att förvärva Dolphin House. Husbåten kan likaväl fungera som permanentbostad, fritidsbostad eller kontor med 4-5 arbetsplatser.

  • Kategori:

    Kontor, Övrigt

  • Storlek:

    75 m²

  • Hyra:
Pris: 1 595 000 SEK eller högstbjudande. Interiör Två rum och kök i två våningarna med en rad smakfulla lösningar. Husbåten är en mycket trevlig boendeform där konstruktören gjort en mycket genomtänkt och trevlig lösning för boende på vatten. Dolphin House är även lämpad som kontor för cirka fyra till fem arbetsplatser. Nätverk finns framdraget i väggarna. Golven är genomgående av lackad ekparkett. Färgvalen är balanserade och detaljnivån är hög och smakfullt genomförda. Dolphin House levereras med ljudsystemet med inbyggda högtalare och fiffiga kabeldragningslösningar. Hall: Redig hall med garderobsdörrar med spegelglas. Kök: Modernt kök med vita skåpluckor. Spotlights under väggskåpen och i taket reglerat via dimmer. Blå mosaik, bänkskivor i ek, lackat ekparkettgolv. Elektrolux-spis med häll. Diskmaskin från Elektrolux. Kolfilterfläkt. Kombinerad kyl och frys från Electrolux. Köket har en öppen planlösning med runda kajutafönster och härlig kontakt med vardagsrum och utsikt över vattenytorna. Badrum: Fräscht badrum i marin stil, genomgående blått och vitt. Duschhörna och mosaik samt golvvärme. Seperett-toalett, systemet är förberett med septictank och/eller framtida inkoppling till landbaserat VA-system. Tvättmaskin. Kanadensisk centraldamsugare av märke ”Husky”. Övre våning: En smäcker spiraltrappa leder upp till övre våningen. Ovanför trappen finns en liten kontorshörna med plats för det viktigaste. På övervåningen finns ett rymligt sovrum med spegeldörrsgarderober och en klädkammare. Fakta Byggår: 2003 V/A: Sommarvatten levereras idag från land. Invändiga vattentankar om cirka sex kubikmeter ger vatten under vintern. Septivtank förberedd för landanslutning. Fasad: Trä. Fönster: 3-glas. Utv. plåtarbete: Lackerad plåt. Tak: Valsad plåt. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Grundläggning: Pontoner. Uppvärmning: Elradiatorer och braskamin. Övrigt: Alla däck i tryckimpregnerat trävirke. Tillträde: Enligt överenskommelse. Pris: 1 595 000 SEK eller högstbjudande. Övrigt I och med att Dolphin House är fartygsregistrerad är det möjligt att ta ut pantbrev i stort sätt på samma sätt som inteckningar i en villa. Det innebär att det underlättar vid upptagande av lån vid finansiering. Kontakt Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Emile Lindskoug: Mobil: +46 (0)707 58 79 70 Tel: +46(0)8-23 20 70 Mail: emile@rpretail.se. www.rpretail.se Retail & Properties
  • Total yta

    75 m2


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Emile Lindskoug

Fastighetsmäklare

Emile Lindskoug

emile@rpretail.se

+467 VISA NR +46707587970

Marknadsförs av RP Retail & Properties AB
Sveavägen 55
11359 Stockholm
rpretail.se
Husbåt

Om RP Retail & Properties AB

Retail & Properties arbetar med etablering, avveckling och uthyrning av retail lokaler över hela landet. Vi kan svensk detaljhandel som ingen annan. Retail & Properties är en naturlig länk mellan fastighetsägare och detaljhandlare. Vi har sedan starten etablerat och avvecklat otaliga butiker i hela Sverige och är idag en ledande aktör inom fastighets retail. Vi arbetar primärt med att överlåta detaljhandlares befintliga butikslokaler och att aktivt söka nya butiker åt företag som expanderar. Vi arbetar med både stora och små företag, internationella och lokala, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Fler annonser från denna annonsör