Västberga
| Hägersten

Favorit Dela

Lerkrogsv 9-11

I Stockholms bäst belägna industriområde.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    4 000 m²

  • Hyra:
Här finns möjlighet att hyra ett nybyggt ca 4 000 kvm stort lager med kontor i Stockholms bäst belägna industriområde.
  • Total yta

    4000 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Arbetsbasen 3


Omgivning

Omgivning/natur:

Västberga har genom stadens expansion utvecklats till det mest centrala arbetsområdet i Stockholm. Västbergas absoluta fördel är det strategiska läget med direkt anslutning till E4/E20, Essingeleden, Södra Länken och dess närhet till Stockholm City. Det unika läget har gjort att området har haft en stark utveckling med flera nya etableringar under de senaste åren.

Närservice:

I området finns ett flertal lunchrestauranger, och vid Västberga Handel kan man uträtta alla vardagsärenden.

Kommunikationer:

Fastigheten är belägen precis vid av/på-farten till E4:an, Södralänken och Essingeleden. Tunnelbanan finns ett par hundra meter bort vid Telefonplan.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Christopher Johansson

Uthyrare

Christopher Johansson

cj@fastpartner.se

08-5 VISA NR 08-562 517 07

Marknadsförs av Fastpartner AB
Box 55625, Sturegatan 38
10214 STOCKHOLM
fastpartner.se
Lerkrogsv 9-11

Om Fastpartner AB

FastPartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till FastPartner!

Fler annonser från denna annonsör