Frölundagatan 118, Pedagogen Park, Mölndal - Kontor/Showroom
Frölundagatan 118, Pedagogen Park, Mölndal - Kontor/Showroom

Pedagogen Park | Mölndal

Favorit Dela

Frölundagatan 118

Omgående inflytt.

Beskrivning

Kontorslokal i expansiva Pedagogen Park, Mölndal. Frölundagatan 118 1 trappa 1st upp söker nu ny hyresgäst. 160 kvm, stora fräscha ytor, kök, tystrum/förråd och 2 st toaletter. 4st stängda kontorsrum och 1 st konferensrum för 8-10 st personer. Lokalen passar perfekt som kontor, showroom m.m. Hyra: 27.852 kr inkl moms. Uthyres per omgående, nuvarande kontrakt enbart till 2019-07-31 som tas över.
  • Total yta

    160 m2


Utförande

Renoveringsår:

2015

Våningsplan:

2


Teknisk information

Hiss:

Ja

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Kommunikationer:

Buss.


Övrig information

Övrigt:

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar. Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Frölundagatan 118

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 69 länder och har över 12 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Real Estate Management Services och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör