Skriv ut

Skapa PDF

Krusegatan 21, Sege industriområde

malmö

Lagerlokal med fina kontorsytor i markplan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 470 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Rymligt varmlager i markplan och med tillhörande kontorsytor med pentry och klinkergolv. Lokalen består av två kontorsdelar, varav den ena har en egen entré och tre kontorsrum samt wc. I anslutning till lagret finns den andra kontorsdelen med pentry, förråd samt wc, dusch och omklädningsrum. Portbredd ca 3.75 m och höjd ca 2,50 meter. Takhöjden i lagerdelen är ca 2.70 meter. Yta lagerdel ca 300 kvm. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 470

Omgivning

Omgivning/natur

Med ypperligt skyltläge i ett av Malmös mest aktiva områden är denna fastighet belägen. Placeringen är utmärkt mellan Segekarusellen och gamla Sydsvenskanfastigheten, parallellt med norra infarten till Malmö.

Närservice

Med närhet till Malmö centrum finns ett mycket stort utbud av service och restauranger. Inom området i den gamla Sydsvenskanfastigheten finns en nyöppnad lunchrestaurang.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig för kommunikationer både in till Malmö centrum och ut från Malmö. I närheten finns anslutning till trafikleder samt busshållplats med flertalet busslinjer.

Krusegatan 21
Sökhjälp