Bulltofta industriområde, Malm | Malmö

Favorit Dela

Kabingatan 9

Väldisponerat kontor med litet lager.

Beskrivning

Härligt kontor med fint ljusinsläpp och egen entré. Yteffektiv rumsindelning med öppet kontorslandskap, cellkontor, konferensrum samt telefonirum. Alla ytor har fint dagsljus i två väderstreck. Mindre lager finns med port där man kan stanna direkt utanför för in- och urlastning. Stora möjligheter att anpassa kontoret helt efter er verksamhet och önskemål då lokalen är i behov av renovering. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.
  • Total yta

    146 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skevrodret

Planlösning:

Planlösningen går att anpassa efter ert företags behov. Rumsindelningen på 2D ritningen i objektbeskrivningen är ett förslag på utformning.


Omgivning

Omgivning/natur:

Bulltofta är ett av Malmös mest expansiva industriområden med bra infrastruktur och behändig service .

Närservice:

Fastighetens läge innebär närhet till centrala Malmö. Med bil tar du dig snabbt till Värnhemstorget och köpcenter Entré med lunchrestauranger, butiker och service.

Kommunikationer:

Fastighetens läge är utmärkt för goda kommunikationer med närhet till Inre Ringvägens på- och avfart, samt också god anslutning till Yttre Ringvägen och dess förbindelse med Öresundsbron. Det finns också möjlighet att ta sig med buss till fastigheten då stadsbussarna trafikerar området.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Judy Korman

Uthyrare

Judy Korman

Judy.Korman@klovern.se

010- VISA NR 010-482 78 06

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kabingatan 9

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör