Företagshusvägen 2

Företagsbyn i Hög , Kävlinge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

112 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor

Ledig kontorslokal på 84 kvm finns att hyra i Hög. I entrén möts man av en stor öppen yta med fönster in mot fikarummet. Ytan kan användas som enklare lager/förråd. Lokalen är indelad i 3 större kontorsrum med gemensamt fikarum. Wc och mindre förråd finns. Kontoret är genomgående och har fönster från två väderstreck (öster och väster) vilket bidrar till en ljus miljö. Lokalen nås via lastbrygga och uthyres till momspliktig verksamhet. Fiber, öppet stadsnät, går att ordna i lokalen. Välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    112 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hög 29:2

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

I Företagsbyn i Hög finns ett 100 tal företag med olika verksamhet. Byn ligger naturskönt vid Kävlingeån 5 minuter från E6 avfart Löddeköpinge, mitt emellan Malmö (15 min) och Helsingborg (20 min). Här finns tillgång till truck och möjlighet att få hjälp med att ta emot och lämna ut gods vid behov.

Närservice:

Företagshus personal erbjuder hjälp med post och godsmottagning/utlämning. På Center Syd i Löddeköpinge eller i Kävlinge centrum finns övrig service som lunchrestauranger, matvaruhus och shopping.

Kommunikationer

Avstånd till tågstation 5 km, busshållplats 300 meter och parkeringsplats 0 meter.
Företagshusvägen 2