Företagsbyn i Hög
| Kävlinge

Favorit Dela

Företagshusvägen 2

 • Kategori:

  Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  112 m²

 • Hyra:
Ledig kontorslokal på 84 kvm finns att hyra i Hög. I entrén möts man av en stor öppen yta med fönster in mot fikarummet. Ytan kan användas som enklare lager/förråd. Lokalen är indelad i 3 större kontorsrum med gemensamt fikarum. Wc och mindre förråd finns. Kontoret är genomgående och har fönster från två väderstreck (öster och väster) vilket bidrar till en ljus miljö. Lokalen nås via lastbrygga och uthyres till momspliktig verksamhet. Fiber, öppet stadsnät, går att ordna i lokalen. Välkomna på visning!
 • Total yta

  112 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hög 29:2

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

I Företagsbyn i Hög finns ett 100 tal företag med olika verksamhet. Byn ligger naturskönt vid Kävlingeån 5 minuter från E6 avfart Löddeköpinge, mitt emellan Malmö (15 min) och Helsingborg (20 min). Här finns tillgång till truck och möjlighet att få hjälp med att ta emot och lämna ut gods vid behov.

Närservice:

Företagshus personal erbjuder hjälp med post och godsmottagning/utlämning. På Center Syd i Löddeköpinge eller i Kävlinge centrum finns övrig service som lunchrestauranger, matvaruhus och shopping.

Kommunikationer:

Avstånd till tågstation 5 km, busshållplats 300 meter och parkeringsplats 0 meter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

UA

Ulrika Andersson

ulrika@foretagshus.com

046- VISA NR 046-70 92 90

0707 VISA NR 0707-97 92 90

Marknadsförs av Företagshus Logistik i Skåne AB
Box 44
24621 LÖDDEKÖPINGE
foretagshus.com
Företagshusvägen 2